PROJEKT SmartIM

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu »Digitalna preobrazba gospodarstva«.

Sponzorirali dan mladinske košarke v Kranju

5 julija, 2023

V Genisu so svojo povezavo z lokalnim okoljem potrdili tudi kot sponzor Dneva košarke v Kranju.

Genis že več kot polovico svojega delovanja posluje v Kranju, pri čemer je gorenjska regija glavni vir njegovih odličnih zaposlenih. V podjetju že vrsto let sponzorirajo različne gorenjske športne organizacije, med katerimi je dolgoletno donatorstvo Plavalnemu klubu Radovljica, sponzorsko dejavnost pa so letos okrepili še s podporo kranjski košarki.

»Šport dobro povzema vrednote našega podjetja, poleg tega pa je nujen za zdravje in telesni razvoj ter navsezadnje za intelektualni razvoj in krepitev mehkih veščin pri mladih. Verjamemo, da s sponzoriranjem dogodkov kot je Dan košarke v Kranju prispevamo k širjenju zdravega načina življenja med otroki in mladostniki ter jih spodbujamo pri oblikovanju v ustvarjalne in zavzete odrasle,« je povedal Janko Štefančič, direktor podjetja Genis.

Dan košarke v Kranju je 17. junija 2023 organiziral Košarkarski klub Triglav. Organizator je ob dogodku izpostavil, da je ta poseben dan slavil pozitivno energijo in strast do košarke, kar se je tudi izkazalo v celodnevnem sproščenem igralnem in zabavnem programu za vse generacije.

Prijavite se na novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju na področjih delovanja podjetja, o načrtovanih aktivnostih ter dogodkih.