PROJEKT SmartIM

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu »Digitalna preobrazba gospodarstva«.

Pridruži se nam

Kot uspešno in stabilno podjetje v svoj kolektiv vabimo nove sodelavce.

Zakaj postati del ekipe Genis?

Ravno prav veliki

Smo srednje veliko podjetje, ki trenutno zaposluje 32 ljudi. Ker se zavedamo nenehnih sprememb na trgu, sodelujemo in se izobražujemo s pomočjo zunanjih sodelavcev. Skupaj ohranjamo stabilno kulturo in klimo v podjetju.

Družinsko podjetje

Ponosni smo, da naše podjetje vodi že druga generacija uspešnih podjetnikov. Ena naših ključnih vrednot je družina. Kot družini prijazno podjetje skrbimo za dobrobit vseh zaposlenih.

Heterogeni kolektiv

V Genisu je povprečna starost vseh zaposlenih 39 let, kar prinaša pravo razmerje med izkušnjami in inovativnostjo. Zavedamo se, da je za rezultat, potrebna prava mera raznolikosti med zaposlenimi.

Prilagodljivost

Uspešnost projektov in dela je v največji meri odvisna od zaposlenih in njihovega dela. Z namenom povečanja učinkovitosti se prilagajamo posamezniku, omogočamo razporeditev dela znotraj široko postavljenih okvirjev ter delo od doma.

Povezovanje

Zaposleni v podjetju smo kot velika družina, kar se pozna tudi skozi naša celoletna druženja. Na t.i. Genis Dnevih s skrbno načrtovanimi aktivnostmi se družimo vsaj štirikrat na leto. Med drugim organiziramo tudi družinski piknik, se udeležujemo team buildingov ter praznujemo dosežke podjetja.

Zdravje je prioriteta

Narava dela in kultura organizacije nas vodi v to, da se zavedamo slabosti sedečega dela, ekranov, ... V ta namen z različnimi dejavnostmi skrbimo tudi za zdravje na delovnem mestu kot so delavnice, prilagojeno delovno mesto, masaže,...

Prijavite se na novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju na področjih delovanja podjetja, o načrtovanih aktivnostih ter dogodkih.