PROJEKT SmartIM

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu »Digitalna preobrazba gospodarstva«.

Radostno ter pogumno v leto 2022!

22 decembra, 2021

Leto 2021 ni bilo prav nič “dolgočasno” in nam je zagotovo ponudilo ogromno priložnosti za kreiranje novih navad in načinov delovanja. Vsak naš izziv, problem, dogodek, …, ki jih v letu 2021 ni bilo malo, nas je sleherni trenutek preizkušalo kako zelo smo napredovali, zrasli ali pa stopili tri korake nazaj, ker je čas, da stopimo enega velikega naprej. Ob koncu leta se ozremo okoli sebe ter si običajno podamo nove obljube, namere in želje – leto 2021 je odlična odskočna deska za realizacijo, da za našo notranje zadovoljstvo in radost, potrebujemo le sebe ter zavedanje sveta/družbe/ljudi v čisti, pristni obliki.

V takem duhu smo v podjetju začeli ter končali leto 2021 – z novimi zavedanji, z novimi uspešnimi zgodbami in zagotovo tudi padci, ki nas spomnijo na hvaležnost. Nekaj glavnih elementov za katere smo ponosni:

– v našo skupnost uporabnikov procesno dokumentnega sistema smo pridobili nove organizacije, ki z nami gradijo učinkovito okolje -> Grawe zavarovalnica, Herman&Partnerji, Medex d.o.o., Thermana d.d.

– nadaljujemo z uvajanjem novih rešitev z obstoječimi partnerji kot je Terme Olimia, SIBO G, Gospodarska zbornica Slovenije, TKK, BTC, Terme Tuhelj, Istrabenz Turizem,…

– razvili in objavili smo novo rešitev e-Odsotnost, ki se že pridno uporablja v Komunali Radovljica, za napoved in potrjevanje odsotnosti zaposlenih

– nadgradnje in nove funkcionalnosti so bile dodane na rešitvah e-Računi, e-Pisarna, e-Pogodbe in e-Procesi

– uspešno razvijamo storitev Business Buddy (evropski projekt), ki nam bo še dodatno razširil funkcije ter konkurenčnost na trgu

– uspešno razvijamo in izvajamo projekte na javni upravi…

Koncept zavoda Botrstvo nam je resoniralo že dolgo časa, tako da smo se skupaj odločili, da bomo letos namenili dobrodelna sredstva tudi k njim.

Botrstvo
Botrstvo

Letos smo namenili sredstva za dobrodelnost v skupnostv Kajžica (https://www.kajzica.si/) , pri katerih vidimo skupne vrednote kot so komunikacija, spoštovanje, sprejemanje ter lokalnosti.

Kajžica
Kajžica

Prijavite se na novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju na področjih delovanja podjetja, o načrtovanih aktivnostih ter dogodkih.