PROJEKT SmartIM

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu »Digitalna preobrazba gospodarstva«.

Poslujte digitalno že prej kot v 3 mesecih!

3 oktobra, 2019

Hitra, strokovna in ne draga digitalizacija poslovanja za podjetja vseh velikosti in dejavnosti.

V podjetju Genis so za manjša in rastoča podejtja pripravili poseben paket e-GenDoc START, s katerim pridobijo temeljni dokumentni sistem in digitalizirajo celotno dokumentacijo za vse oddelke. Rešitev jim poleg enostavnega vnosa, urejenega shranjevanja in učinkovitega razdeljevanja dokumentov omogoča tudi organizacijo dokumentov v elektronske mape. e-GenDoc START je hkrati izvrstna rešitev tudi za digitalizacijo prejete in oddane pošte oziorma dokumentov, ki nastajajo pri poslovanju s partnerji.

Pametni procesi za srednje in velike

V srednjih in velikih podjetjih se s povečevanjem kompleksnosti organizacije pojavlja čedalje več zahtev po digitalizaciji delovnih postopkov. Procesni dokumentni sistem e-GenDoc ponuja širok nabor procesnih modulov, ki izboljšajo vodenje, dvignejo učinkovitost in povečajo kakovost procesov. Rešitev je primerna zlasti za podjetja, ki želijo okrepiti upravljanje in nadzor nad poslovnimi procesi.

Digitalni delovni postopki potekajo kar najbolj optimalno, na osnovi prilagodljivih delotokov ter vgrajenih poslovnih pravil, pooblastil in odgovornosti Sistem povečuje učinkovitost in zmanjšuje napake z avtomatskim zajemom podatkov, integracijo z različnimi zalednimi sistemi (ERP, SCM …) ter medsebojno povezanostjo dokumentov. Zaposleni imajo vedno pri roki informacije, ki jih potrebujejo za odločanje, pri čemer so jim na voljo prilagojeni pregledi in priročne iskalne zmožnosti.

Prijavite se na novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju na področjih delovanja podjetja, o načrtovanih aktivnostih ter dogodkih.