PROJEKT SmartIM

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu »Digitalna preobrazba gospodarstva«.

Po korakih rešite 6 problemov, ki vas ločijo od učinkovitega poslovanja.

19 junija, 2018

Dokumentni sistem Genis e-GenDoc vam sprošča čas in energijo za tisto, kar vam usvarja vrednost in prinaša prihodke.

Zaradi preobremenjenosti in pomanjkanja pravočasnih informacij se v podjetjih pojavljajo ene in iste napake. Vodstvo na visoki in srednji ravni pa niti nima vzvodov za učinkovito ukrepanje, da bi se lahko stvari izboljšale še preden pride do resnih problemov. Ljudje v operativi so pod velikim stresom, vrstijo se bolniške odsotnosti, celo odpovedi, kar stanje le še dodatno poslabšuje. Po drugi strani imajo lastniki svoja pričakovanja glede donosnosti, a zmanjševanje števila zaposlenih v režiji enostavno ne pride v poštev, saj jih je že tako premalo.

Ena rešitev za več problemov
Če se tudi vam dogaja kaj od naslednjega ne bodite v skrbeh. Genis e-GenDoc je preizkušena poslovna rešitev za hitrejše, bolj varno in cenejše poslovanje. Začnite jo uporabljati in ti problemi bodo samo še spomin na neke druge čase.

1. Ob že tako prenatrpanem delovniku se morate ukvarjati še s prekladanjem papirjev, nadur pa nihče ne plača.
Z brezpapirnim poslovanjem in digitalnimi delovnimi postopki skrajšate čas za izvedbo administrativnih nalog za več kot 50%.

2. Nimate pregleda nad svojimi tekočimi nalogami, zato ste nenehno v zamudi in pod pritiskom nadrejenih.
Popoln pregled nad zadolžitvami vam omogoča, da vedno pravočasno naredite tisto, kar se od vas zahteva. Sistem vas samodejno usmerja, pri čemer se ukvarjate samo z zadolžitvami, za katere ste odgovorni.

3. Odločati se morate hipno a kaj ko je iskanje informacij zamudno in pogosto zahteva še klicanje sodelavcev iz drugih služb.
Ne enem mestu, samopostrežno in le s par kliki dobite vse informacije in dokumente, ki jih rabite za hitro sprejemanje operativnih in strateških odločitev. Na voljo vam je znanje celotnega podjetja.

4. Pridobivanje potrditev traja včasih tako dolgo, da enostavno tvegate in sprejmete odločitev na lastno pest.
Za vsak dokument imate natančen vpogled, kaj se z njim dogaja, pri katerem od podpisnikov se nahaja, kakšen je njegov status in kdaj lahko pričakujete potrditev. S sodelavci in nadrejenimi komunicirate neposredno prek vgrajenega komunikacijskega sistema.

5. Pri ogromnem številu stvari, ki se dnevno zgodijo se ne spomnite, komu ste dodelili katero nalogo, kako jo je opravil oziroma ali je bila sploh izvedena.
Za vsak na seji ali sestanku dogovorjen sklep, ukrep ali nalogo ter zadolžitev, ki izvira iz rutinskih postopkov, imate v vsakem trenutku informacijo kdo jo izvaja, v kakšnem statusu se nahaja ali je zaključena in celo, kako je bila izvedena.

6. V primeru napak ter nepravilnostih, ugotovljenih ob revizijah, se težko ugotavlja odgovornosti.
Za vsakega zaposlenega se natančno ve, kakšne so njegove kompetence oziroma odgovornosti. Revizijsko se beležijo vse aktivnosti v delovnih postopkih ter pasivni dostopi do dokumentov in podatkov.

Popoln sistem za celotno poslovanje
Genis e-GenDoc vam kot dokumentni sistem za najširšim naborom rešitev prinaša podporo za brezpapirno poslovanje in digitalne delovne postopke na vseh ravneh poslovanja – pri vodenju, financah, nabavi, prodaji, organizaciji in kadrih, razvoju, v proizvodnji ter pri sredstvih in storitvah. Modularen pristop in fazna uvedba omogočata, da postopoma zgradite celovit in enoten procesni dokumentni sistem, ki bo dolgoročno podpiral vašo rast in razvoj.

Prijavite se na novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju na področjih delovanja podjetja, o načrtovanih aktivnostih ter dogodkih.