PROJEKT SmartIM

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu »Digitalna preobrazba gospodarstva«.

Mirne praznike in srčno v letu 2021!

21 decembra, 2020

Nepozabno leto 2020 nam je prinesel nepričakovane izzive ter priložnosti za obujanje starih navad in kreiranje novih. Čas nas je potisnil v območja, ki jih niti nismo vajeni in nam s tem ponudilo novo priložnost, da naredimo stvari, ki smo jih odlagali v en tretji kupček, priložnost, da se zazremo vase in odkrijemo kaj nam pomeni življenje ter priložnost, da si lahko “slečemo” kakšen kos zimskega oblačila, ki nas je že tako dolgo grel ter damo priložnost osveženi osebi.

Nikakor ni zanemariti dejstva, da je iskanje ravnovesja med službenim, družinskim in zasebnim časom nekaj dejansko težkega ter hkrati tesno sklopljenega. Strpnost, toplina, stik in pristnost so misli, ki jih želimo poslati naprej v leto 2021!

Srčna hvala, ker ste del naše zgodbe!

Ekipa Genis

"Naše znanje in skrb za zaposlene je največja moč, ki jo imamo ter s tem nadaljujemo naprej v leto 2021. Vsem lepe praznike in srečno v novem letu!"

Janko Štefančič Direktor
Janko Štefančič

"Bilo je 2020 in minilo je! Poskrbimo, da bo 2021 drugačno ..."

Andrej Brlečič Direktor prodaje
Andrej Brlečič

"Ravnovesje med osebnim, družinskim in poslovnim življenjem je z letom 2020 dobilo novo podobo ter novo preobleko - sedaj pa pogumno ter predvsem srčno v leto 2021!"

Ana Štefančič Direktor operacij
Ana Štefančič

Prijavite se na novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju na področjih delovanja podjetja, o načrtovanih aktivnostih ter dogodkih.