PROJEKT SmartIM

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu »Digitalna preobrazba gospodarstva«.

Majhne skrivnosti velikih mojstrov, 2. del

30 avgusta, 2022

Genis se je v skoraj 30 letih nesporno zasidral kot eden najboljših poznavalcev procesnih dokumentnih rešitev za nabavno poslovanje. Iz te dolgoletne prakse izvira ogromno poenostavitev v Genisovih informacijskih rešitvah, ki pripomorejo k povečanju učinkovitosti nabave.

V procesu potrjevanja računov je razdeljevanje stroškov ena od najpomembnejših stvari in velikokrat tudi najbolj dolgotrajen postopek, saj lahko vključuje precej poslovnih funkcij in oddelkov.

Genis finančno-računovodskemu oddelku omogoča, da izvede takšne razdelitve z enim samim klikom, zelo avtomatizirano. Enostavno se namreč prenesejo delilniki s povezanega nabavnega zahtevka na prejeti račun, pri čemer dokumentni modul e-Računi samodejno izvede vse zapise na stroškovna mesta in pripravi temeljnico za knjiženje. Še več, tako urejenih računov ni več treba pošiljati v odobravanje, kar dodatno skrajša postopek potrjevanja, knjiženja in plačevanja računov.

Vsi od informacijskih rešitev pričakujemo poenostavitve in čim večjo avtomatizacijo. Nihče si ne želi tipkati ter krmariti in klikati z miško za prav vsako najmanjšo aktivnost, kaj ne?

Rešitev e-Računi Shadow

Rešitev e-Računi

Centralna rešitev za digitalno potrjevanje in vodenje prejetih računov

Vsaka procesna izboljšava ima poslovno korist

Avtomatizacije in izboljšanja učinkovitosti v Genisu ne vidimo samo v luči prihranka časa zaposlenih. Vidimo jo kot eno od osnov za izboljšanje vloge podjetja pri poslovanju z dobavitelji. Večja kakovost in učinkovitost nabavnega procesa pripomoreta, da se uvrsti pri svojih dobaviteljih med najbolj zaželene kupce. In da kot tak pridobiva različne bonitete, od popustov na predčasna plačila do doseganja boljših pogojev pri novih poslih.

To so prijemi, ki se jih poslužujejo prvokategorniki. In prav takšne prijeme imamo v nenehno mislih, ko razvijamo vedno nove zmožnosti naših procesnih dokumentnih rešitev.

Kontaktirajte nas in se dogovorite za brezplačno predstavitev -> tukaj!

Rešitev e-Naročila Shadow

Rešitev e-Naročila

Centralna rešitev za vodenje in potrjevanje internih naročil

Prijavite se na novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju na področjih delovanja podjetja, o načrtovanih aktivnostih ter dogodkih.