PROJEKT SmartIM

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu »Digitalna preobrazba gospodarstva«.

GZS s priznanjem potrdila inovativnost storitve i-Posli

22 junija, 2016

Spletna storitev i-Posli je prepričala tudi žirijo OZS Območne gospodarske zbornica za Gorenjsko, ki ji je podelila srebrno nagrado za inovativnost.

Genisova spletna storitev združuje elemente sistemov za upravljanje odnosov s kupci in dobavitelji, dokumentnih sistemov ter družabnih omrežij, s čimer povečuje učinkovitost v prodajnem in nabavnem procesu. Genisova storitev je edinstvena tudi z vidika razvoja e-poslovanja, saj kot prva v Sloveniji podpira e-poslovanje v skladu z zahtevami uredbe eIDAS.

»i-Posli s pomočjo digitaliziranega skupinskega dela med zaposlenimi v podjetju in s poslovnimi partnerji izboljšuje sodelovanje med deležniki v oskrbni verigi. To prinaša hitrejše, cenejše in kakovostnejše poslovanje, s katerim se podjetja lažje odzivajo na visoka pričakovanja in spremembe v poslovnem okolju,« je povedala Ana Štefančič, direktorica trženja in prodaje v podjetju Genis.

i-Posli je na voljo kot storitev v oblaku, kar uporabnikom zagotavlja takojšnjo uporabo, brez skritih stroškov. Poleg enostavnega elektronskega upravljanja z interakcijami, dokumenti, nalogami ter informacijami lahko svojimi partnerjem brezplačno ponudijo povsem novo raven sodelovanja. Slednjega omogoča neposredna komunikacija ter deljenje in izmenjava dokumentov znotraj zaščitenega spletnega okolja, na osnovi katerega je Genis že ponudil specialno rešitev Dobaviteljev portal. i-Posli ponujajo tudi možnost večstranskega podpisovanja pogodb med poslovnimi partnerji, ki temelji na e-identitetah in oddaljenem e-podpisovanju po uredbi eIDAS.

Prijavite se na novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju na področjih delovanja podjetja, o načrtovanih aktivnostih ter dogodkih.