PROJEKT SmartIM

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu »Digitalna preobrazba gospodarstva«.

Genis z najhitrejšim dokumentnim sistemom doslej

9 oktobra, 2019

V času, ko podjetja vse pogosteje razmišljajo o prenosu informacijskih rešitev v oblak, je Genis ponudil novo generacijo dokumentnega sistema e-GenDoc, ki s popolnoma prenovljenim aplikativnim strežnikom zagotavlja tudi do 30 odstotkov hitrejše delovanje. Zaradi učinkovitejše izrabe strojne opreme in manjšega prenosa podatkov je sistem še posebej privlačen za uporabo v oblaku ali za poslovne skupine in podjetja, ki delujejo na več lokacijah.

Podjetje Genis, eden vodilnih ponudnikov informacijskih rešitev za digitalno poslovanje podjetij in javne uprave, je ponudilo novo generacijo procesnega dokumentnega sistema e-GenDoc, ki ga odlikuje do 30 odstotkov hitrejše delovanje v primerjavi s prejšnjo različico. Nova generacija dokumentnega sistema uporabnikom prinaša vrsto finančnih in operativnih koristi. Zaradi učinkovitejše izrabe strojne opreme zagotavlja učinkovito delovanje tudi pri sistemskih postavitvah z minimalnimi tehničnimi zahtevami, kar pomeni manjše naložbe v infrastrukturo za dokumentni sistem oziroma cenejše storitve najema infrastrukture v oblaku. Novost je učinkovitejša tudi z vidika manjše količine podatkov, ki se prenašajo po lokalnem omrežju ali medmrežju pri delu z dokumentnim sistemom. To je še posebej pomembno za podjetja, ki gostijo svojo infrastrukturo v zunanjih podatkovnih središčih, na primer v zasebnem ali javnem oblaku, za mobilne uporabnike ter za uporabnike, ki do sistema dostopajo z oddaljenih lokacij, na primer v primeru poslovnih skupin z osrednjim podatkovnim središčem ali podjetij z več poslovalnicami.

“Zadovoljni uporabniki so v središču naših razvojnih aktivnosti. V Genisu se že ves čas zavedamo, da je dokumentni sistem ena temeljnih poslovnih aplikacij, zato posvečamo veliko pozornosti stalnim izboljšavam na vseh področjih, od uporabniškega vmesnika, do funkcionalnosti, procesne podpore in same tehnične rešitve,” je povedal Janko Štefančič, direktor Genisa.

Kakovostna uporabniška izkušnja je osnova modernih poslovnih informacijskih rešitev in hitrost delovanja je pri tem ključnega pomena. K temu največ prispevata širjenje brezpapirnega poslovanja ter digitalizacija delovnih postopkov, ki proizvajalce informacijskih rešitev postavljata pred vedno nove izzive. V delovnih postopkih se na primer uporablja vedno več informacij in uporabniki pričakujejo, da jim bodo na voljo ne glede na to, ali gre za enostaven dostop do dokumenta in izvajanje rutinskih nalog ali za analiziranje podatkov in pripravo poročil za odločanje.

“Tudi če imaš procesno najbolj dovršen dokumentni sistem, to enostavno ni več dovolj. Nova generacija procesnega dokumentnega sistema e-GenDoc potrjuje, da ostajamo vodilni pri razumevanju uporabniških zahtev, ki se oblikujejo v vse bolj digitaliziranih poslovnih okoljih. To je dober signal tudi za naše dosedanje uporabnike, saj ohranjamo dolgoročno vrednost njihove naložbe v naš procesno dokumentni sistem,” je še povedal Štefančič.

Sedanjim uporabnikom je novi sistem v sklopu vzdrževalne pogodbe na voljo brezplačno. V Genisu novo generacijo dokumentnega sistema že nameščajo tudi pri vseh novih projektih.

Prijavite se na novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju na področjih delovanja podjetja, o načrtovanih aktivnostih ter dogodkih.