PROJEKT SmartIM

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu »Digitalna preobrazba gospodarstva«.

Genis podprl izvedbo jesenskega posveta ADMA

17 novembra, 2023

S sponzoriranjem in udeležbo na jesenskem posvetu ADMA (https://www.planetgv.si/posvet-adma/) Genis gradi povezave s trgom in ostaja v ospredju razvoja informacijskih rešitev za optimizacijo in digitalizacijo delovnih postopkov v organizacijah.

Podjetje Genis že vse od ustanovitve sledi svojemu vodilu izboljšanja organizacije, procesov in uporabe tehnologij. Tako je med prvimi ponudilo informacijske rešitve procesnega dokumentnega sistema e-GenDoc za obvladovanje administrativnih postopkov v vložišču, pri upravljanju s pogodbami, z nabavno in finančno računovodsko ter drugo poslovno, tehnično in organizacijsko dokumentacijo.

Genis je v letošnjem letu predstavil nove inovacije pri digitalizaciji delovnih postopkov, ki so že na voljo v četrti generaciji informacijskih rešitev e-Pogodbe in e-Računi. Novosti so usmerjene predvsem v izboljšanje učinkovitosti upravljanja digitalnih delovnih tokov ter pooblastil in odgovornosti. S temi novostmi organizacije poenostavijo in avtomatizirajo vodstvena in administrativna opravila, povezane z delegiranjem, razdeljevanjem in spremljanjem dokumentov in nalog.

Med ključnim izboljšavami v zadnjem času gre izpostaviti tudi informacijsko rešitev e-Pisarna za spremljanje vhodne in izhodne pošte, v katerega so Genisovi razvijalci vgradili še zmožnost spremljanja interne dokumentacije, organizacijo dokumentov v prilagodljiv sistem elektronskih map ter podporo za upravljanje klasifikacijskega načrta.

Prijavite se na novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju na področjih delovanja podjetja, o načrtovanih aktivnostih ter dogodkih.