PROJEKT SmartIM

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu »Digitalna preobrazba gospodarstva«.

Genis na CeBIT-u osvaja nove kupce in partnerje

20 marca, 2017

Podjetje Genis na največjem sejmu informatike CeBIT predstavlja digitalno poslovanje za industrijo 4.0.

Obiskovalci največjega sejma informacijskih tehnologij CeBIT bodo letos lahko spoznali tudi slovenske rešitve za digitalizacijo poslovanja. Podjetje Genis na sejmu predstavlja brezpapirno nabavno poslovanje na inovativni poslovni platformi eGenDoc. Gre za eno najbolj razširjenih rešitev med 500 največjimi podjetji v Sloveniji. Sejem CeBIT za Genis pomeni predvsem odskočno desko pri vstopu na nemško in druga zahodno evropska tržišča.

»Ponosni smo, da na tako pomembnem dogodku predstavljamo lastne rešitve, ki po dovršenosti in kakovosti spadajo v sam svetovni vrh,« je poudaril generalni direktor podjetja Janko Štefančič.

Genis na sejmu CeBIT-u nastopa od 20. do 24. marca 2017, s predstavitvijo inovativne poslovne platforme eGenDoc. Njegova predstavitev brezpapirne nabavne je osredotočena na digitalizacijo nabave, sestavljajo pa jo programski moduli e-Pisarna®, e-Pogodbe, e-Naročila in eRačuni®. Kot je poudaril Štefančič je digitalizacija nabave med prioritetami industrije 4.0, saj gre za temeljno funkcijo, ki neposredno vpliva na dobičkonosnost poslovanja.

Genis ima več kot 20 let izkušenj pri digitalizaciji nabavnega procesa in ima vodilni tržni delež na tem področju. Njegovim rešitvam so že zaupala vodilna slovenska velika podjetja in poslovne skupine, med njimi Impol, Lek, Sava, Mladinska knjiga, Salonit Anhovo, ter podjetja v tuji lasti, na primer Odelo Slovenija, DS Smith, BSH in Europlakat
Podjetje načrtuje rast na tujih trgih zlasti v državah bivše Jugoslavije in v zahodni Evropi.

»Genisova strategija prodaje na tujih trgih temelji na širjenju naših informacijskih rešitev v mednarodnih poslovnih skupinah, kjer jih uporabljajo slovenske hčerinske družbe, ter na izgradnji lastne partnerske mreže na tujih trgih,« je povzel Janko Štefančič.

Tako je Genisov nastop na CeBIT-u poleg predstavitve potencialnim uporabnikom namenjen tudi iskanju novih partnerjev za trženje in prodajo, predvsem za nemško tržišče.

Prijavite se na novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju na področjih delovanja podjetja, o načrtovanih aktivnostih ter dogodkih.