PROJEKT SmartIM

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu »Digitalna preobrazba gospodarstva«.

Genis del knjige Družinsko podjetništvo Slovenije 2020

20 novembra, 2020

V torek 24.11.2020 se bo predstavila knjiga Družinsko podjetništvo Slovenija 2020, katerega del je tudi podjetje Genis d.o.o.

S serijo vsakoletnih 10 družinskih zgodb, že od leta 2014 na gospodarski zemljevid postavljajo odlična družinska podjetja, ki so vitalen del slovenskega gospodarstva. Rdeča nit letošnje zbirke zgodb je odpornost družinskih podjetij v času, ki ga je in ga še zaznamuje korona kriza. Večina zgodb se nanaša na podjetja iz sveta prehrambne industrije, saj je letošnja epidemija še posebej osvetlila njihovo vlogo v negotovih časih. Knjiga nas prek narodne zabavne glasbe in traktorske proizvodnje, popelje tudi na področje elektronskih sklopov in pomena vpeljave elektronskega poslovanja v življenja podjetij.

>>Prenesite knjigo Družinsko podjetništvo Slovenija 2020

»Običajno se družinska podjetja v krizah glede na ostalo gospodarstvo odzivajo dobro, seveda pa je letošnja kriza tudi zanje še poseben izziv, predvsem zaradi nepredvidljivosti in dolgotrajnosti. Letošnja knjiga, s katero smo dopolnili knjižnico 70 zgodb slovenskih družinskih podjetij, je nastala kot pričujoči dokument časa, ki ga je zaznamovala kriza.«

Mojca Emeršič, EY Slovenija in Edita Krajnović, Mediade
Mojca Emeršič, EY Slovenija in Edita Krajnović, Mediade

Prijava na dogodek: ey.slovenija@si.ey.com

Prijavite se na novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju na področjih delovanja podjetja, o načrtovanih aktivnostih ter dogodkih.