Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
i-Računi
Opis
Storitve
Tehnologije
Več informacij
Tehnične zahteve
  • Spletni program deluje na vseh napravah z dovolj velikim zaslonom, ki mora znašati vsaj 800x600 točk. Torej tudi na tablicah in pametnih telefonih.
  • Uporablja se ga lahko s katerimkoli operacijskim sistemom; Microsoft Windows, MAC OS X in iOS, Android ali Linux pa tudi neodvisno od brskalnika, ki je lahko Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera,...
  • Uporablja se ga lahko celo na starejših računalnikih, na primer z operacijskim sistemom Microsoft XP ter spletnim brskalnikom Internet Explorer 8.
  • Do spletnega programa i-Računi®  se dostopa preko spletnega brskalnika, deluje torej kjerkoli in kadarkoli, odlikuje ga visoka zanesljivost.

Za izdajanje e-računov poslovnim partnerjem ni potrebna nobena dodatna storitev.
Z i-Računi® skladno z zakonodajo podprete poslovanje z vsemi partnerji, ne glede na to, ali so iz gospodarstva ali iz javnega sektorja.
i-Računi® imajo digitalno podpisovanje vgrajeno, torej uporabnik posledično ne potrebuje osebnega digitalnega potrdila. To pomeni, da uporabnik lahko izdaja digitalno podpisane e-račune ne glede na to, katero napravo uporablja, kakšen je operacijski sistem in kateri brskalnik ima nameščen.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke