Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
i-Računi
Opis
Storitve
Tehnologije
Več informacij
Priprava in izdaja elektronskih računov
Programska rešitev i-Računi® je namenjena kreiranju izdanih računov in pošiljanju računov kupcem po e-Slogu. Račun ustreza obliki e-Slog različice 1.6.  
e-Slog je blagovna znamka Gospodarske zbornice Slovenije, ki služi elektronski izmenjavi prejetih in izdanih dokumentov. Vsebina in struktura XML datotek e-Slog je predpisana glede na veljavni standard podan s strani GZS.  

Rešitev omogoča ureditev lastnih šifrantov kot so kupci,  cenik produktov in storitev ter nastavitev podjetja. V nastavitvah podjetja so poleg osnovnih podatkov podjetja vneseni bančni računi, davčne stopnje, besedilo izdanega računa in logotip podjetja. Vse te podatke je možno urejati in spreminjati.  

Storitev i-Računi® zagotavlja podjetje Genis, vodilni proizvajalec informacijskih rešitev in storitev za e-poslovanje v Sloveniji. Podjetje ima dolgoročno vizijo pri razvoju elektronskega poslovanja. e-Računi so že 10 let njegova zaščitena blagovna znamka.
Storitev je izdelana na osnovi najboljših praks e-poslovanja iz TOP 100 slovenskih podjetij. Genis zagotavlja kakovost in varnost storitve po standardih ISO 9001, ISO 27001 in ima akreditirana notranja pravila po ZVDAGA.

Storitev i-Računi je namenjena pripravi in izdajanju elektronskih računov. Rešitev podpira več različnih scenarijev tako na strani priprave kot na strani izdaje. E-račun je v končni verziji izdan v eSlog formatu skupaj z vizualizacijo v PDF, ki ga lahko izdajatelj natisne ali pošlje po e-pošti. Storitev i-Računi omogoča tudi enostavno dodajanje priponk k računu (pogodba, predračun, naročilo kupca, dobavnica...).
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke