Weblog

29/3: ritolizniki

Današnjo vožnjo proti domačemu dvorišču bom uvrstil v predalček neverjetno ali pa nedojemljivo. Če EN samcat "nestrpen" vozniki sledi čisto na zadnjem blatniku, je še čisto običajna pot domov... ampak da se hkrati trije zaporedno ne odlepijo od riti in kar naprej morijo, je pa že kaplja čez rob. Prav mi je: moral bi se že vnaprej pripraviti na morebitne zanimivosti tekom dneva, saj je bil danes delni sončev mrk (kar ste verjetno nekajkrat slišali, parkrat prebrali pa to).

Na koncu pa sploh ne vem zakaj iščemo izgovore za take kretene - človeški možgani res delujejo na preklemansko čuden način. Ali pa so trije zaporedno imeli enega izmed tistih dni, ko niso pri stvari in se izživljajo ali pa provocirajo (and here we go again... grr) - kar je statistično čisto mogoče. No, zdaj pa bi se prilegel en hladen kozorog ali pa dcl žlahtne rdeče kapljice - "A je kdo za foro" :)
Author: Janko Categories:  Blodnje  

Comments made

Ni bil samo sončni mrk, bil je še mlaj. Vsi pa smo imeli možnost ugotavljati, kako veliko ljudi je "odvisnih" od lune in tudi sonca.

30.3.2006 9:46:54

mlaj in sončni mrk hkrati!? ne me basat!

30.3.2006 18:48:26

Add comment

:

:
:
:
: