Weblog

19/10: uf

V nekaterih svojih napovedih bi bil zelo vesel, če bi se motil. Namreč tudi tokrat sem zadel v polno, ko sem napovedoval bolezen... na srečo sem v enem zeeelooo dolgem popoldnevu in naporni noči stvar že več ali manj saniral. V bistvu sem pri normalni temperaturi zmrzoval (konstatno tresel), glavobol pa še bolečina po celem telesu = gripa.

Tokrat sem se poleg čajčka in medu poslužil še sodobne medicine - Aspirin C plus - a tudi to mi ni prihranilo standardni blodenj med poležavanjem po postelji (vedno, ko me daje vročina, imam najbolj lovske - za lase privlečene - sanje... sej se to dogaja tudi vam ostalim, mar ne?). Opozorilo: v naslednjem sestavku so čudne bedarije :)

Med premetavanjem po postelji sem na vsak način poskušal odspati nekaj minutk, kar bi verjetno pomagalo pri hitrejšemu premagovanju ovire. Seveda so se mi v glavi dogajale drugačne zadeve - ujet sem bil v nekakšni zanki oz. igrici, kjer sem moral izmed N škatel izbrati tisto, ki je najbolj ustrezala dani luknji (seveda je vsak problem imel luknjo drugačne oblike, velikost). Za vsak nepravilen odgovor sem moral v t.i. bonus round, kjer sem se moral domisliti najbolj nenavadne oblike za luknjo...

To pa je bil šele začetek in zato se v nadaljne podrobnosti ne bom spuščal. V torkovo popoldne (dopoldne sem uspešno prespal) sem se prebudil 80% boljše in še enkrat potrdil, da se z obilico pozitivnega razmišljanja, nekaj domačih preparatov, kančkom sodobnih umetnih strupov in dobrim spancem uspe premagati marsikatero bolezen.

Ugotovaljam, da se večina bolezni pri meni pojavi zaradi stresa, preobremenjenosti ali pa slabega občutka. Res je zanimivo, v kakšni meri lahko sami vplivamo na imunski sistem... (pa verjetno kar na telo kot celoto)
Author: Janko Štefančič Categories:  Blodnje  

Comments made

No Comments Found

Add comment

:

:
:
:
: