6/6: sobotni "trening"

V soboto dopoldne smo bili v radovljiškem mestnem parku priča zanimivem dogajanju: osebek se je pošteno ogreval za kar je na prvi pogled izgledalo kot daljši tek, ki se je končal po 20 sekundem sopihanju. Ustavil se je pri prvem drevesu in dobro minuto ali dve na vse pretege iskal način kako bi brezrokavnik obesil na drevo... na koncu je obupal in ga nežno odložil na tla.

Zakaj je slekel brezrokavnik nam je postalo jasno takrat, ko se je lotil "kvazi-treninga" nečesa kar je bilo podobno borilni veščini, ki jo izvaja nekdo skoraj brez motoričnih sposobnosti. Kot je izgledalo se je sam sebi dopadel in je kar nekaj časa užival, a ker nas s predstavo ni pritegnil se je kaj kmalu naveličal.

Mimohod je poskušal začiniti z "dvojnim kickom" kot ga je sam poimenoval, a žal neuspešno in se nam je opravičeval, ker je že malo izven forme. "Predstava" se je končala s skromnim umikom iz parka in pogovorov samim s seboj (ali pa z enim izmed dreves ob poti).

Verjetno vam je že jasno, zakaj ta blog ni uvrščen pod kategorijo "Šport". Pa tudi samo branje ni niti približno toliko zanimivo kot dejansko dogajanje tistega sobotnega popoldneva - človek se ob takem dogodku sam pri sebi vpraša, ali je svet res tako naporen, da nekaterim pregorijo varovalke ali pa se nekateri že zgodaj lotijo "osvežilnih pijač" in drugih zdravil v obliki etanola.

Za konec pa priporočam tudi ogled podrobnih navodil "Kako se NE lotimo odmrzovanja kruha" s slikovnim gradivom.
Author: Janko Štefančič Categories:  Blodnje