Weblog

28/5: malo (z)mešano

Torej kaj je novega na Gorenjskem... včeraj ponoči sem bil na Bledu v Rock baru, kjer je imel "Bid Bang" koncert z mladimi pevskimi talenti in tako je bilo med poslušalci občutno več mladih - najstnikov. Sam se še ne počutim zelo starega, da ne bo pomote ;) Povzetek: soliden koncert in med drugim sem srečal nekaj znanih obrazov, ki jih ne srečujem pogosto.

Študij napreduje po planu (vem, da to mojo teto zanima :) - obdelal sem celotno 7.poglavje: "Cevovodnost in druge paralelnosti" in polovico 8.poglavja: "Glavni pomnilnik in predpomnilnik". Z dnevnim izkupičkom sem zadovoljen, ker gre za obsežna poglavja in podrobno snov, v katero se moraš pošteno poglobiti. Če jutri ne bo večjih presenečenj, mi bo uspelo dokončati branje... seveda potem sledi vaje za pisni izpit in intenzivno pomnjenje.

Po večernem tekanju gor in dol po domačem košarkarske igrišču sem pod tušom ugotovil, da nam ali a) zmanjkuje vode ali b) zaradi malo daljše suše veliko ljudi zvečer zaliva in je zato pritisk zelo majhen --- to pa sploh ni pomembo. Ključnega pomena je nezmožnost poštenega tuširanja z mrzlo vodo, kar pa mi definitivno ni ustrezalo, ker sem bil pošteno prepoten... Me pa zanima, če ima še kdo slične probleme z vodo.
Author: Janko Štefančič Categories:  Blodnje  

Comments made

No Comments Found

Add comment

:

:
:
:
: