16/5: will this day ever end ?

In imel sem prav ! V prejšnem blogu sem pozabil omeniti, da imam danes god - sicer je to praznik, ki ga ne praznujem, ampak vseeno je zanimivo omeniti, da na današji dan goduje t.i. "fržolov Janez" - z drugimi besedami povedano, če še niste posadili fižola, je skrajni čas, da to danes tudi storite :)

Pred slabi dvemi urami sem se spravil ven v "@academia" na kafe, ki mi bo dal moči za popoldansko delo... a danes mi kava ni bila usojena, saj mi je gdč. "Trst je naš" potožila, da si ji smetana ne strdi in tako sem dobil kvazi kafe - mešanica med kavo z mlekom in kavo s smetano... tudi okus je bil temu primeren. Po pravici povedano zmazek je na sredini izgledal tako kot bi nekdo bruhal v kavo, ampak to me ni vrglo iz tira.

Ampak to še ni vse, sledijo še bolj zanimivi pripetljali: na poti v Hlebček se je en stric odločil, da me bo konkretno izsilil, nato pa se je premislil in ustavil na sredi ceste. Na srečo sem šel zelo počasi in dokaj vratolomen manever po levem pasu in malo na pesku ni izgledal tako grozno... razen mogoče tistemu, ki se je ravno tisti trenutek peljal nasproti. Epilog: vsi avti celi, samo en zelo pretresen voznik.

Ko bi človek mislil, da se mu ne more zgoditi nič hujšega, se mi je med vožnjo proti OMV na sredo ceste postavil pešec s psom... prejšna izkušnja me je izučila, da sem peljal razmeram okoli mene počasi in ni mi ga uspelo zadeti. Pešec mi je uspel še veselo pomahati in jo ucvrl naprej čez cesto.

Kakšna luna je to danes ? Ali pa imam s trodnevnim zamikom na ponedeljek petek trinajstega...
Author: Janko Štefančič Categories:  Blodnje