Weblog

16/5: kaj za vraga počnem še pokonc’ ?

V spodnjem desnem kotu mi številke 02:03 nakazujejo, da se noč počasi preveša v nov dan. Sam pri sebi pa se sprašujem, zakaj sem za to butasto kišto namesto, da bi se lotil spanja. Problem pa verjetno tiči v včerajšnem prekomernem spanju in popoldanskim dremanjem, kar mi čisto nič ni podobno... zgleda, da sem še en teden začel z obrnjenim bioritmom.

Sicer pa je za mano relativno uspešen dan, ker mi je uspelo pripraviti še zadnje popravke na e-Orodjarni (kar pomeni, da se mi lahko končno začne dober mesec študijskih počitnic - vsaj upam lahko :). Med drugim pa lahko z veseljem sporočam, da me desna noga ne boli več od petkovega krča in sem tako pripravljen na ponedeljkovo rekreacijsko plavanje !

Trenutno so na seznamu komadov v Winamp-u naslednji albumi:
  • Hooverphonic - A New Stereophonic Sound Spectacular [1997]
  • Baxter - Baxter [1998]
  • Emiliana Torrini - Love In The Time Of Science [2000]

Pisanje me ni čisto nič uspavalo... zato je čas, da se lotim drugih tehnik - ogledal si bom 23. in 24. del nanizanke Joey !
Author: Janko Štefančič Categories:  Blodnje  

Comments made

2:30

mene k sreči ne muči nespanje, ampak študijske obveznosti. raje bi pa videl da bi bilo obratno

16.5.2005 2:31:28

Jaz sem pa fenomen na področju: malo spim, veliko delam, a nič ne naredim :) Včeraj je tudi pri meni ura kazala 2am+, ko sem se spraševala podobno vprašanje. S tem, da spanje čez dan pri meni odpade.

18.5.2005 23:22:03 email website

Add comment

:

:
:
:
: