16/5: i hate mondays

Še isto sekundo, ko sem napisal naslov za tale blog, sem se spomnil, da sem že enkrat marca pisal o isti zadevici. Včeraj (oz. danes zgodaj zjutraj) nisem bil nič kaj zaspan, zato sem se v posteljo spravil šele okoli 03 zjutraj in si nastavil bujenje ob 10 (pošteno 7 ur spanca!).

Nisem se pa zavedal, da je danes navaden delovni dan in vsi normalni ljudje zjutraj vstanejo... velika napaka - od danes naprej bom v takih primerih izklopil mobitel. Prvi klic sem dobil že okrog 09, a sem ga gladko uspel zignorirat. Drugič je ropotalo okoli 09.30 in takrat sem se vdal ter oglasil, kar je bila zelo pametna odločitev, saj mi je do sedaj mobitel vztrajno vsakih 10 minut zvonil - nekaj dela za službo, par prošenj, nekaj privatnih klicov, itd.

Ponedeljkovo dopoldne je bilo itak že izgubljeno, tako da sem se odpravil k teti, ki je imela tehnične težavice z delovanjem računalnika... te so bile seveda zelo hitro odpravljene :) Zadovoljen, da sem "popucal" zadevice in se bom končno lahko lotil branja, sem se usedel v avto, ki pa se je pridružil ponedeljkovi zaroti - crknila je sprednja desna žarnica. Na srečo imam rezervo vedno v avto, tako da sem v dobri minutki (moj avto ima izredno prijazen klik-sistem za menjavo :) zamenjal žarnico !

Sprašujem pa se, kaj vse se mi bo še danes zgodilo... namreč ponedeljek naj bi bil najdaljši dan v tednu.
Author: Janko Štefančič Categories:  Blodnje