Weblog

29/4: srednješolsko

Po napornem dnevu pridem domov iz službe in iz glave se mi še vedno "kadi" od vsega programiranja... za rahlo sprositev se počim pred TV, ampak to ni pomagalo. Po kratkem razmisleku sem se odločil za kafe v Latino@Bled --- na čveku mi je Gee omenil mini žurko, ki se dogaja v Bohinjski Beli, in brez oklevanja sva se odločila za izvidnico.

Na izvidnici se je izkazalo, da je zadeva relativno solidna srednješolka žurkica, kar je optimalen kraj za GUBI (tm) večerčič. Po usklajevalni urici telovadbe smo se končno prišli v zasedbi treh "starejših" otrokov malo poveselit in naklepetat.

Poleg standardnih in nestandardnih osvežilnih pijač smo ukradli idejo nadaljevanki Lost in izvedli krstni test pivske igrice: "I never ..." --- za natančna navodila lahko prosite s komentarjem na ta zapis.

"Od poraza do poraza novim zmagam naproti" se je uvrstil v ožji izbor ob bok "Vsakomur svoje !" za stavek leta !
Author: Janko Štefančič Categories:  Blodnje  

Comments made

Hmmmm,...., KHHHHKHMMMM!!!!!!!Naj me nekdo prosim spomne, KDAJ?????? (za vraga)smo mi dali geslo s porazi zmagi naproti v ozji izbor????Mislim da mu manjka se veliko kilometrine, da doseze vsakomur svoje!!!Pa vcerejsni zurcic ni bil tako porazen, da bi zmagal:P

29.4.2005 9:46:16

Add comment

:

:
:
:
: