Weblog

12/4: nori torek = norek

Za ponedeljek velja, da je najdaljši dan v tednu... kar je čisto odvisno od percepcije posameznika in načina sproščanja ali utrujanja med vikendom. Medtem pa torek sameva brez pametne oznake in po današanjem dnevu bo vsak 2. dan v tednu zame = .

Zgodaj zjutraj (06+) sem se lotil vožnje proti prestolnici --- na odcepu Kranj-Zahod sem naredil kardinalno napako in zavil prometni kaos, a na srečo tekoč. Ta izkušnja ni bila dovolj in z glavo skozi zid sem se odpeljal naprej po stari cesti, kjer pa me je dobrih 200m pred tablo čakal prometni zamašek deluxe in takoj mi je kapnilo, da bom malo zamudil na vaje :)

Ni mi preostalo drugega kot radio na glas in mirno naprej s hitrostjo polža s pokvarjenim motorjem... khm khm. Med poslušanjem dnevnih novičk in zanimive prognoze konstante podražitve naftnih derivatov v tem letu sem se spomnil, da bi mi čakanje hitrejše minilo, če bi naredil eno dobro delo: v Kranju bi moral ustaviti štoparki, ki je iskala prevoz v LJ.

Po uspešno preživetem "cjazenju" do Tržaške sem za las ujel (eh, v bistvu sem zamudil 30 min) vaje --- nič novega: snov ostaja enaka, le študentje sprašujejo butasta in neumnejša vprašanja. Dopoldne smo zaključili na drugi strani mesta --- FDV: študentski boni, zapleti in Net Caffe !

Hm, hm... glede na uro mislim, da je čas za streznitev in malo resnosti, tako da se bom lotil prezentacije (ja, ja... vem, vem... že včeraj NAJ BI SE lotil... pa se nisem :)
Author: Janko Štefančič Categories:  Blodnje  

Comments made

Vožnja po polževo je priložnost za pogovor s samim seboj in uživanju ob glasbi, seveda, če imaš dobro opremo v avtu in če glas motorja avtomobila ne obogati izbrane muzike.

13.4.2005 21:18:18

Add comment

:

:
:
:
: