Weblog

14/2: gnetenje zraka

Projekt "SOBA 2005" se še ni dotaknila magične meje 50%. Razloga za to sta dva: malo lenobe z moje strani in pa nedeljsko popoldne in tudi večer sem preživel ob popravljanju kritične aplikacije za službo. Še dobro, da sem si današnji dan in torek vzel dodatne počitnice, da bom lahko v miru (ali pa tudi ne --- v programih se vedno pojavljajo napake) dokončal projekt.

Sem pa resnično presenečen nad močjo volje: danes zjutraj (cca 03.30), ko sem se spravljal spat, me je začelo praskati po grlu. To je normalno za ta čas, ko temperature močno nihajo. Malo kasneje me je prišel pozdravit še g.Kašelj, ki je bil iz minute v minuto močnejši. "Eh" sem si mislil pa ne ravno zdaj zbolet.

In tako sem sprejel odločitev, zapustil toplo posteljco in se napotil po nekaj žlic meda in malo tople vode za suho grlo. Preden sem se spravil spat sem se še prepričal, da nisem bolan in da niti slučajno ne mislim stakniti gripo ali kaj sličnega. Vse tri stvari so se splačale, saj ko me je zjutraj ob 09 zbudil telefonski klic, praskatojočega občutka ni bilo več!

"Zgodnji" jutranji klici mi gredo kot vsakemu, ki gre spat pozno, zelo pozno, seveda na jetra, ampak po drugi strani pa nimam namena ugašat mobitela, saj je koristno, da te zjutraj kdo "zbudi" in tako ne zamudiš celotnega dneva, ki je danes ponovno fantastičen :)

Kdor išče kvaliteten "dreamy" CD, naj si posluša Frou Frou (ft. Imogen Heap) - Details [2002] --- ZAKON !
Author: Janko Štefančič Categories:  Blodnje  

Comments made

No Comments Found

Add comment

:

:
:
:
: