Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
i-Računi®
Prednosti
Zmožnosti
Osnove delovanja
Tehnične zahteve
Več informacij

 eGenDoc i-Računi
Učinkovita izdelava računov
Informacijska rešitev i-Računi neposredno prinaša prednosti brezpapirnega poslovanja in avtomatizacije poslovnih postopkov. Poleg oblikovanja povezanih nabavnih procesov i-Računi podpirajo poslovanje v skladu z nacionalnim standardom e-Slog, kar dodatno poenostavlja elektronsko poslovanje med partnerji.

Bistvene prednosti uporabe spletne storitve i-Računi so naslednje:

- Učinkovita izdelava računov: Hitra izdelava enkratnih ali ponavljajočih se računov. Kopiranje računov ter samodejno izpolnjevanje obveznih podatkov računa na osnovi evidence partnerjev, cenika, plačilnih pogojev in pred nastavljenih tipov računa.


- Popolna elektronska dokumentacija: Izdelava računov v obliki e-Slog in PDF za pošiljanje po elektronski ali navadni pošti. Enostavno dodajanje priponk k računu (pogodba, predračun, naročilo kupca, dobavnica...). Arhiv dokumentov ves čas uporabe storitve.


- Takojšni podatki o gibanju prihodkov: Vnaprej pripravljeni podatki v grafični obliki za hitro pregledovanje uspešnosti prodaje in načrtovanje finančnega toka. Možnost izvoza računov v Excel za računovodstvo ali analitične obdelave.

- i-RačuniŸ uporablja zanesljive varnostne mehanizme, ki jih uporabljajo vse zaupanja vredne spletne storitve. Podatki so šifrirani in se prenašajo prek varne spletne povezave. Razvoj spletnega programa ter upravljanje in vzdrževanje programskega in strežniškega sistema se izvaja v skladu s certifikatom upravljanja poslovne odličnosti ISO 9001 ter certifikatom upravljanja varovanja informacij ISO 27001.

- i-RačuniŸ podpirajo poslovanje z elektronskimi računi skladno z ZVDDV in ZDavP. Celoten postopek izdelave računa, od priprave in aktivacije do pošiljanja, je revizijsko sledljiv, prav tako so v kronologiji zapisani vsi drugi uporabniški posegi, na primer spremembe, vnos plačila, storno in podobno. Z uporabo prilog in referenc na povezane dokumente je poskrbljeno tudi za vsebinsko sledljivost.

- V i-RačunihŸ je zagotovljena hramba računov v skladu z zahtevami zakonodaje, ves čas uporabe oziroma naročnine.


Če povzamemo, informacijska rešitev i-Računi podjetja Genis zagotavlja:

        HITREJŠE izvajanje postopkov,
        NI IZGUBE ali zastoja dokumentov,
        IZBOLJŠANJE preglednosti (transparentnosti) postopkov,
        POVEČANJE dostopnosti dokumentacije,
        RACIONALIZACIJA postopkov,
        ZMANJŠANJE obsega papirne dokumentacije
.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke