Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
e-Računi®
Prednosti
Zmožnosti
Osnove delovanja
Tehnične zahteve
Tehnologije
Več informacij

 e-Računi za Microsoft Dynamics NAV v Skupini Mladinska knjiga
 Znižanje stroškov z e-Računi
 Obvladovanje likvidnosti z e-Računi
 e-Računi v Poslovni skupini Sava
 e-Računi v Salonit Anhovo
 e-Računi za Infor v podjetju LIV Hidravlika in kolesa
 Za menedžerje: Elektronsko vodenje prejetih računov z vidika finančno-računovodskih služb
Avtomatizirana likvidacija računov

Rešitev e-Računi® zagotavlja celovito obvladovanje krogotoka elektronskih računov. Z uvedbo aplikacije e-Računi® izkoristite prednosti Genisove inovacije nabavnega postopka in avtomatizirajte obravnavo računov v skladu s sprejetimi poslovnimi pravili.


Učinkovit zajem prejetih računov

e-Računi® omogočajo enostavno in hitro digitalizacijo papirnih vhodnih računov z uporabo zmogljivega optičnega čitalnika. Zaposleni istočasno vnesejo podrobne evidenčne podatke o računu in partnerju, ki so potrebni za nadaljnjo obdelavo in kasnejše pregledovanje. Vneseni računi se nato samodejno razporedijo do ustreznih odgovornih enot, kjer sta potrebna pregled in odobritev dokumentacije.

Transparentna obravnava računov

Vsi zaposleni, vključeni v delovni proces obravnave in potrjevanja računov, so o novem računu sočasno obveščeni prek elektronske pošte, ki je obenem glavni sprožilec vseh nadaljnjih aktivnosti.
Odgovorni zaposleni znotraj delovnega toka prejmejo račun s pripadajočo dokumentacijo, kot so naročilnice, dobavnice, specifikacije in pogodbe. V nadaljnjem postopku knjiženja odgovorni v podjetju znesek računa razdelijo po predpisanih merilih. Za lažje delo so vnaprej pripravljeni obrazci za ustvarjanje pogosto uporabljanih postavk. Končno potrjevanje računa lahko v primeru večih potrjevalcev poteka sočasno ali zaporedno.

Neprekinjen postopek knjiženja

V zadnji fazi obdelave se račune knjiži po ustreznih stroškovnih mestih. Vse vknjižbe je mogoče preprosto popravljati do konca postopka, vse poznejše spremembe pa se izvajajo s popravki. Neposredna povezava in prenos podatkov iz e-Računov v uporabnikov poslovni informacijski sistem zagotavlja najvišjo stopnjo avtomatizacije procesa likvidacije računa. Po zaključenem procesu knjiženja se elektronski račun samodejno arhivira v skladu z veljavno zakonodajo in priporočili Davčne uprave.  

Aktualno
Digitalno poslovanje na tujih trgih

Nova različica procesnega dokumentnega sistema Genis e-GenDoc je idealna rešitev za mednarodna podjetja, ki želijo z osrednjim dokumentnim sistemom v oblaku poenotiti digitalno poslovanje ter znižati stroške.
več
Mobilno pregledovanje in podpisovanje računov

Mobilna informacijska rešitev Genis m-Računi omogoča takojšnje podpisovanje in skrajšanje procesa potrjevanja prejetih računov, kar podjetjem omogoča izkoriščanje bonitet zaradi predčasnih plačil pa tudi hitrejšo nabavo, ko se zahteva predplačila.
več

 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke