Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
e-Posli
Prednosti
Zmožnosti
Tehnične zahteve
Več informacij

 SimplDox
Zanesljivo do boljšega rezultata
V e-Poslih so na enem mestu združeni in povezani dokumenti, informacije in aktivnosti, kar zagotavlja popoln pregled nad pridobivanjem, zaključevanjem in realizacijo prodajnih poslov.

Digitaliziran in sledljiv je celoten proces od spremljanja interakcij in priprave prodajne dokumentacije do potrjevanja posla in spremljanja realizacije.
 
Takšna preglednost in urejenost izboljšata poslovanje z več vidikov, pri čemer e-Posli, kot zbirka znanja, prodajnim ekipam omogočajo še bolj konkurenčen nastop na tržišču:
  • Hitrejši odziv na povpraševanje in bolj dobičkonosne ponudbe: zbirka znanja omogoča hitro pripravo novih ponudb ob manjših tveganjih za napake, ki zmanjšujejo razliko v ceni.
  • Učinkoviti postopki in enostavno dostopanje do dokumentov in informacij poenostavljajo učinkovitost zaposlenih. Prihranke časa, ki ga namenjajo administrativnim opravilom, usmerijo v pridobivanje novih prodajnih priložnosti in k intenzivnejšemu delu s kupci.
  • Transparenten pregled nad tekočimi, napovedanimi in že izvedenimi prodajnimi aktivnostmi odgovornim za prodajo poenostavlja vodenje in omogoča lažje doseganje poslovnih ciljev.
  • Poslovodstvo, kontroling in finančno-računovodska služba imajo ažurne informacije za spremljanje finančne uspešnosti poslov, načrtovanje denarnega toka in obvladovanje stroškov pri projektih.
  • Revizijska sledljivost poslov poenostavlja odkrivanje napak in anomalij ter s tem hitrejše in lažje ukrepanje.
  • Kakovostne ponudbe in realni podatki o izvedbi izboljšujejo ugled na trgu.Kontakt
Ime in priimek *
Podjetje
Telefon
Elektronski naslov *
Vsebina *

Polja označena z * so obvezna.
* S klikom na gumb »Pošlji« dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Genis, d.o.o., zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za produkte, storitve in druge rešitve ter me v zvezi z njimi kontaktirata prek e-maila ali telefona, v kolikor je ta naveden. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami (Izjava o zasebnosti) v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke