Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
e-Posli
Prednosti
Zmožnosti
Tehnične zahteve
Več informacij

 SimplDox
Poslovne rešitve za sodobna informacijska okolja
V Genisu ponujamo inovativne rešitve za e-poslovanje neodvisno od tehnoloških usmeritev naročnika.

Kupci Genisovih informacijskih rešitev pridobijo dobre prakse poslovanja brez dodatnih naložb v informacijsko infrastrukturo. To jim zagotavlja povečanje dodane vrednosti preteklih naložb ter dodatno skrajšanje časa povrnitve naložbe.

Genisove e-Rešitve temeljijo na uporabi najbolj razširjenih tehnologij za obvladovanje delovnih postopkov in poslovne dokumentacije, kot sta
  • Microsoft Office SharePoint Foundation/Server (Active Directory, Internet Information Server, BizTalk Server, Exchange Server , Windows SQL Server 2008) in
  • Lotus Domino/Notes.


S tem poslovnim uporabnikom v realnem in javnem sektorju omogočajo izkoristek najbolj uveljavljenih poslovnih strežniških platform, kot so Microsoft Windows, IBM AIX in i5/OS ter linux (Novell SuSE, Red Hat).

Uporaba Genisovih informacijskih rešitev je možna bodisi prek tenkih odjemalcev v standardnih spletnih brskalnikih Internet Explorer bodisi prek odjemalca za e-pošto in skupinsko delo Lotus Notes. Tako je že v osnovi zagotovljeno delovanje Genisovih rešitev za e-poslovanje v obstoječem uporabniškem okolju, kar pomeni da ne ustvarjajo dodatnih stroškov lastništva. Z uporabo znane programske opreme izboljšujejo uporabniško izkušnjo s čimer dodatno prispevajo h kakovosti dela in produktivnosti.

Dodatne storitve
Genis strankam ponuja celovite storitve na področju izgradnje informacijske infrastrukture za e-poslovanje vključno z vzpostavitvijo spletnega portala, implementacijo standardnih informacijskih rešitev, integracijo z drugimi poslovnimi rešitvami (ERP, CRM, elektronski arhiv, sistem za projektno vodenje...) ter razvoj dodatnih aplikativnih rešitev po naročilu.  


Kontakt
Ime in priimek *
Podjetje
Telefon
Elektronski naslov *
Vsebina *

Polja označena z * so obvezna.
* S klikom na gumb »Pošlji« dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Genis, d.o.o., zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za produkte, storitve in druge rešitve ter me v zvezi z njimi kontaktirata prek e-maila ali telefona, v kolikor je ta naveden. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami (Izjava o zasebnosti) v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke