Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
e-Računi®
Prednosti
Zmožnosti
Osnove delovanja
Tehnične zahteve
Tehnologije
Več informacij

 e-Računi za Microsoft Dynamics NAV v Skupini Mladinska knjiga
 Znižanje stroškov z e-Računi
 Obvladovanje likvidnosti z e-Računi
 e-Računi v Poslovni skupini Sava
 e-Računi v Salonit Anhovo
 e-Računi za Infor v podjetju LIV Hidravlika in kolesa
 Za menedžerje: Elektronsko vodenje prejetih računov z vidika finančno-računovodskih služb
Mobilno pregledovanje in podpisovanje računov
Mobilna informacijska rešitev Genis m-Računi omogoča takojšnje podpisovanje in skrajšanje procesa potrjevanja prejetih računov, kar podjetjem omogoča izkoriščanje bonitet zaradi predčasnih plačil pa tudi hitrejšo nabavo, ko se zahteva predplačila.

Podjetje Genis je ponudilo nov produkt m-Računi, mobilno različico informacijske rešitve za obvladovanje prejetih računov e-Računi. Spletna mobilna aplikacija m-Računi uporablja novo Genisovo mobilno platformo m-GenDoc in je namenjena pregledovanju in podpisovanju prejetih računov na vseh mobilnih napravah, ki uporabljajo operacijske sisteme Android in iOS. Odlikuje jo prijazen ter intuitiven uporabniški vmesnik, prek katerega imajo uporabniki enostaven pregled nad računi, ki jih morajo potrditi, ter nad njihovimi statusi. Poleg pregledovanja in podpisovanja lahko račune tudi zavračajo ali posredujejo v dodatno pregledovanje drugim uporabnikom. m-Računi zagotavlja visoko varnost, kar je pri mobilni uporabi pomembnih poslovnih dokumentov ena ključnih poslovnih zahtev. Poleg enostavne prijave z uporabniškim imenom in geslom podpira tudi dostop prek šifriranih VPN-povezav. Uporabniki tako pri podpisovanju računov niso več vezani na svoje delovno mesto znotraj poslovnega omrežja ali na uporabo prenosnih računalnikov, temveč lahko račune podpišejo vedno in povsod.  


»Možnost podpisovanje računov je še posebej koristno za podjetja, kjer podpisniki veliko časa preživijo stran od svojega službenega računalnika. Z m-Računi uporabnik račun podpiše takoj, ko mu je posredovan v potrditev, na primer če gre za nujne nabave materiala, za katere se zahteva avans, ali če dobavitelj ponuja popuste v primeru predčasnih plačil,« je dejal Janko Štefančič, direktor Genisa.


Spletna aplikacija m-Računi uporabniku ponuja hiter osnovni pregled računov, ki ga čakajo za podpis. Za vsak račun ima na voljo glavne podatke, če želi pa si tudi  ogleda dokument. Račun lahko podpiše ali zavrne oziroma posreduje v pregled drugim uporabnikom. Ob tem lahko vidi tudi status računa ter pogleda kronologijo obdelave. Za vsak račun se vodijo tudi opombe, ki služijo za komunikacijo med uporabniki.


»Prednost m-Računov je tudi ta, da za podpis računa ni treba zaganjati računalnika. Nalogo se izvede v nekaj sekundah, kar je še posebej priročno, če se podpisnik nahaja na sestanku ali na službeni poti. Poleg tega imajo uporabniki mobilni telefon praktično vedno pri sebi, kar pomeni, da za nujen podpis računa res ni več treba čakati,« je še povedal Štefančič.


Ker je m-Računi spletna mobilna aplikacija, uporabniki do nje dostopajo z različnimi napravami, seveda v skladu z varnostno politiko podjetja. Uporabniška izkušnja je prilagojena trenutni napravi, pri čemer so prilagojene tudi same funkcionalnosti aplikacije. Z vidika prijaznosti uporabe sledi sodobnim mobilnim trendom, zato je uporaba intuitivna in ne zahteva dodatnega usposabljanja.


Mobilna spletna aplikacija m-Računi je uporabnikom informacijske rešitve e-Računi, ki je eden najpogosteje uporabljenih modulov procesnega dokumentnega sistema Genis e-GenDoc, na voljo brezplačno.            

Aktualno
Digitalno poslovanje na tujih trgih

Nova različica procesnega dokumentnega sistema Genis e-GenDoc je idealna rešitev za mednarodna podjetja, ki želijo z osrednjim dokumentnim sistemom v oblaku poenotiti digitalno poslovanje ter znižati stroške.
več
Mobilno pregledovanje in podpisovanje računov

Mobilna informacijska rešitev Genis m-Računi omogoča takojšnje podpisovanje in skrajšanje procesa potrjevanja prejetih računov, kar podjetjem omogoča izkoriščanje bonitet zaradi predčasnih plačil pa tudi hitrejšo nabavo, ko se zahteva predplačila.
več

 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke