Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
e-Ukrepi
Prednosti
Zmožnosti
Osnove delovanja
Tehnične zahteve
Več informacij
Pregleden in sledljiv proces
e-Ukrepi podpirajo celoten proces vodenja korektivnih ukrepov za reševanje problemov, ki nastajajo pri poslovanju podjetij in ustanov.

Obravnava problemov
Proces se začne s prijavo problema, ki se lahko zajame neposredno v modul e-Ukrepi, na sejah prek rešitve e-Seje (nadzorni svet, upravni odbor, kolegij …) , na sestankih prek e-Sestankov (tekoče poslovanje, projekti, presoje …), celo prek terminalov v proizvodnji ali kake druge poslovne aplikacije. Problem se posreduje v postopek obravnave, ki lahko poteka zaporedno ali vzporedno na več ravneh.

Vodenje ukrepov in aktivnosti
Tekom obravnave se za vsak problem lahko oblikuje enega ali več ukrepov. Za vsak ukrep je možno določiti poljubno število dejavnosti ter ekip izvajalcev znotraj posamezne dejavnosti. Ukrepi oziroma dejavnosti se izvajajo vzporedno, pri čemer je njihov potek popolnoma pregleden.

Poročanje
Izvajalci prek modula poročajo o izvajanju posamezne dejavnosti, po koncu izvedbe pa se kreirajo zaključna poročila, v skladu z različnimi metodologijami za reševanje problemov, na primer PDCA, DMAIC/Six Sigma, 8D/PSP, A3 … V nadaljevanju je možno prek povezovanja poročil z rezultati ukrepov (kazalniki poslovanja, učinkovitost procesov …) podpreti proženje dodatnih dejavnosti, če ukrepi niso dosegli načrtovanega učinka.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke