Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
e-Pisarna®
Prednosti
Zmožnosti
Osnove delovanja
Tehnične zahteve
Več informacij

 e-Pisarna brošura
 e-Gen prakse
Genis nabavne mape
Genis e-Pisarna prek obvladovanja celotne nabavne dokumentacije izboljšuje likvidnost in povečuje učinkovitost pri poslovanju z dobavitelji.

Podjetje Genis, vodilni proizvajalec informacijskih rešitev za elektronsko poslovanje velikih podjetij in javne uprave, je naredil nov korak naprej pri izboljšanju urejenosti poslovanja na področju nabavnega procesa. Z novo različico sistema za obvladovanje poslovne dokumentacije so podjetjem poenostavili vodenje povezane nabavne dokumentacije, kot so ponudbe, naročila, dobavnice, računi, pogodbe ter garancije. Prek pregledne dokumentacije podjetja lažje vodijo poslovanje z dobavitelji, kar se odraža v kakovostnejšem delu nabavne službe, obvladovanju dobav in izboljšanem upravljanju finančnega toka.

 „e-Pisarna je z Nabavnimi mapami pridobila novo vrednost, ki se jo bodo razveselili predvsem uporabniki v službah komerciale in kontrolingu, saj omogoča lažje vodenje poslovanja z dobavitelji glede na poslovne standarde in pogodbene dogovore,“ je povedal Janko Štefančič, tehnični direktor Genisa.

Nabavne mape v e-Pisarni izboljšujejo poslovanje vrste poslovnih funkcij. Finančnemu računovodstvu pomagajo pri preverjanju dokumentacije, na osnovi katere se vrši plačila dobaviteljem. Kontrolingu olajšajo preverjanje upravičenost posameznih stroškov ter odkrivanje najboljših dobaviteljev, na osnovi katerega se lahko določa izbrane dobavitelje za posamezne storitve oziroma izdelke. Istočasno so odličen pripomoček, ki služi kot zbirka znanja za pohitritev in povečanje kakovosti odločanja ter učinkovitejše delo v nabavni službe.

Genis e-Pisarna je prek Nabavnih map povezana z ostalimi Genisovimi programskimi moduli, kar omogoča enostavno vključevanje povezanih naročil, računov, dobavnic, pogodb in celo potnih nalogov v ustrezno nabavno mapo. Ker so nabavne mape odprte, je možno vanje dodati različno dokumentacijo, od garancijskih izjav in specifikacij, do zbranih ponudb ter predstavitvenih materialov.

 Genis bo še v drugem četrtletju letos ponudil e-Pisarno s funkcionalnostmi Prodajnih map in Preprodajnih map, s katerimi bodo podjetja v celoti obvladovala dokumentacijo, ki nastaja pri poslovanju z dobavitelji in kupci.


Aktualno
Genis nabavne mape

Izboljšanje likvidnosti in povečevanje učinkovitosti pri poslovanju z dobavitelji.
več

 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke