Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
Interoperabilnost
PanEU
eCRN
IO Vrtci
e-Rojstva
Več informacij

 PanEU
 ECRN
 IO Vrtci
 e-Rojstva
E-rojstva
Genisova storitev elektronske prijave rojstev e-Rojstva slovenskim porodnišnicam omogoča takojšnjo podajo zahtevka za določitev enotne matične številke občana (EMŠO) ter prijavo rojstva in prebivališča novorojenčka.

Prijazna javna uprava

Genis je z uporabo spletnih servisov avtomatiziral prijavo rojstev v porodnišnicah. e-Rojstva tako poenostavijo administracijo v porodnišnicah in staršem prihranijo pot na upravno enoto. Storitev z avtomatiziranimi postopki skrajša čas za pridobitev zdravstvene izkaznice, davčne številke in EMŠO ter ostalih dokumentov za novorojenčka.


Kakovostni podatki

Elektronska prijava rojstev izboljšuje kakovost in ažurnost podatkov za zdravstvene statistike in analize, upravne notranje zadeve, centre za socialno delo, Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije, Davčno upravo in Statistični urad Republike Slovenije. Zagotovljena je zaupnost in varnost podatkov v skladu z zakonodajnimi zahtevami in varnostnimi politikami.


Učinkovite tehnologije

Storitev e-Rojstva omogoča samodejno izvajanje celotnega procesa prijave rojstva. Prek spletnih servisov povezuje bolnišnični informacijski sistem z Registrom stalnega prebivalstva, tega pa z Matičnim registrom in Registrom stalnega prebivalstva. V Registru stalnega prebivalstva se glede na kakovost podatkov EMŠO določa samodejno ali ročno - prek spletnega portala.

 
e-Uprava
Javni registri
Podpora odločanju
Potovalni dokumenti
Sodobno delovno mesto
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke