Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
e-Invest
Prednosti
Zmožnosti
Več informacij
Zaokroženo upravljanje stroškovnih planov
e-Invest podpira zaokroženo vodenje investicijskuh planov in proračunov. Zagotavlja enostavno obvladovanje porabe od vnosa planov in spremljanja črpanja denarja do primerjave planiranih ter realiziranih stroškov in poročanja.

Načrtovanje

Rešitev omogoča enostaven vnos potrjenih letnih načrtov in postavk. Ponuja tudi vnos posameznih dogodkov z ocenjenimi in načrtovanimi vrednostmi v obliki samostojnih načrtov, kakor tudi  novih postavk v okviru obstoječih načrtov. V e-Investu je možno hitro razviti celotno strukturo investicij in poračunov po poslovnih področjih, skupinah investicij in po kategorijah. Pri tem omogoča  določanjepoljubnih dimenzij načrtov, ki se nato dodeljujejo na naročilnice (stroškovni centri, dobičkovna mesta, projekti, kampanje, države …).

Realizacija

e-Invest kot modul dokumentnega sistema eGenDoc zagotavlja vgrajeno povezavo z modulom za obvladovanje nabavnih naročil e-Naročila. Črpanje proračuna se zato izvaja samodejno, prek dodeljevanja stroškov na posamezne načrte podjetja oziroma proračune ter postavke v fazi priprave nabavnega naročila. Vgrajeno je tudi avtomatsko opozarjanje ter zaklepanje proračunov v primeru prekoračitve načrta.

Poročanje

V e-Investu je možno generirati prilagodljive preglede porabe na posameznih postavkah ter jih izvažati v pdf za poročanje ali v excel za nadaljnje analitične obdelave.

 


Kontakt
Ime in priimek *
Podjetje
Telefon
Elektronski naslov *
Vsebina *

Polja označena z * so obvezna.
* S klikom na gumb »Pošlji« dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Genis, d.o.o., zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za produkte, storitve in druge rešitve ter me v zvezi z njimi kontaktirata prek e-maila ali telefona, v kolikor je ta naveden. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami (Izjava o zasebnosti) v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke