Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
e-OrgDok
Prednosti
Zmožnosti
Osnove delovanja
Tehnične zahteve
Več informacij

 e-OrgDok brošura
Celovito obvladovanje poslovnih vsebin
Programska rešitev Genis e-OrgDok je zmogljiv sistem za obvladovanje vsebin, ki nastajajo pri poslovanju. Poleg zajema in shranjevanja dokumentov, slikovnih in večpredstavnih datotek, podpira celoten življenski cikel vsebin vse do trajnega hranjenja v elektronskem arhivu.

Genis e-OrgDok zagotavlja hitro uvedbo in prilagoditev zahtevam organizacije. Parametrizacija podatkovne zbirke in priprava za delovanje zahtevata praviloma le enega človeka ter dan dela.

Enostavna priprava
– Uporabnik vnese nov dokument v krogotok obravnave z enostavnim pritiskom na gumb »Nov dokument«. Podobno s pritiskom na gumb »Sprememba dokumenta« začne obravnavo predloga spremembe obstoječega dokumenta.


Samodejno shranjevanje
– Novi dokumenti se po zaključeni obravnavi samodejno uvrstijo v hierarhijo veljavne dokumentacije. V primeru potrjene spremembe pa osveženi dokument nadomesti predhodnega, ki ga sistem samodejno prenese med neveljavno dokumentacijo.


Nastavljanje krogotokov –
Skrbnik posameznih dokumentov lahko določa korake pri obravnavi dokumenta, pri čemer določa naslovnike za elektronska sporočila, ki udeležene v postopku obravnave dokumenta obveščajo o novih nalogah. Poleg tega je omogočeno dodajanje opomb in določanje aktivnosti v povezavi z dokumentovimi metapodatki.


Dostopnost od kjerkoli
– Uporabniki rešitve Genis e-OrgDok lahko vse aktivnosti razen skrbniških izvajajo prek spleta z uporabo standardnega spletnega brskalnika. Skrbniki dokumentacije pa za izvajanje zahtevnejših nalog, kot je nastavljanje krogotokov in manipulacija z metapodatki, uporabljajo namestitvenega odjemalca.  

Aktualno
Sava d.d. uporablja e-OrgDok

Učinkovito upravljanje in obladovanje organizacijske dokumentacije.
več

Informacijske rešitve
e-TehDok®
Tehnologije
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke