Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
e-Računi®
Prednosti
Zmožnosti
Osnove delovanja
Tehnične zahteve
Tehnologije
Več informacij

 e-Računi za Microsoft Dynamics NAV v Skupini Mladinska knjiga
 Znižanje stroškov z e-Računi
 Obvladovanje likvidnosti z e-Računi
 e-Računi v Poslovni skupini Sava
 e-Računi v Salonit Anhovo
 e-Računi za Infor v podjetju LIV Hidravlika in kolesa
 Za menedžerje: Elektronsko vodenje prejetih računov z vidika finančno-računovodskih služb
Inovacije v nabavnem postopku
Informacijska rešitev e-RačuniŸ® je temelj digitalnega nabavnega poslovanja, ki učinkovito povezuje notranje procese in dobavitelje. Prek avtomatizacije delovnih postopkov zagotavlja agilno digitalno poslovanje, v skladu z zakonodajo in de-facto standardi na tržiščih, kjer podjetje deluje.  

Celovit pregled nad poslovanjem

Informacijska rešitev e-RačuniŸ® povečuje hitrost obdelave in likvidacije prejetih računov. Celovit pregled nad poslovnimi dogovori in dogodki zagotavlja transparentno potrjevanje računov. Avtomatizacija postopka knjiženja zmanjšuje možnost napak pri delitvi porabe na stroškovna mesta in omogoča popoln pregled nad finančnimi tokovi v podjetju. Podpora za obvladovanje različic zagotavlja učinkovito sledenje postopkom sprejemanja in zavračanja računov za potrebe notranje in zunanje revizije.

Optimizacija nabavnih procesov

Rešitev e-Računi®Ÿ omogoča hitrejšo obdelavo prejetih računov, kar dolgoročno pomeni nižje stroške in prihranek pri poslovanju. Pregled nad delovnimi procesi in pretokom podatkov omogoča optimizacijo postopkov. Ker so vsi računi in povezana dokumentacija v elektronski obliki, rešitev e-RačuniŸ® tudi do polovice skrajša čas njihovega pregledovanja in potrjevanja!

Varnost in zaupnost

Zmanjšajte tveganja izgube in odliva pomembnih poslovnih dokumentov in informacij. Uporabite zmožnosti za obvladovanje vlog v procesu obravnave in likvidacije računov ter za omejevanje dostopa do računov skozi celotno obdobje hrambe v elektronskem arhivu. Z vgrajenimi mehanizmi za zagotavljanje pristnosti elektronskih računov in s sledenjem aktivnosti uporabnikov uskladite rabo elektronskih računov z Zakonom o elektronskem poslovanju in elektronskem podpisu in priporočili Davčne uprave.  

Aktualno
Digitalno poslovanje na tujih trgih

Nova različica procesnega dokumentnega sistema Genis e-GenDoc je idealna rešitev za mednarodna podjetja, ki želijo z osrednjim dokumentnim sistemom v oblaku poenotiti digitalno poslovanje ter znižati stroške.
več
Mobilno pregledovanje in podpisovanje računov

Mobilna informacijska rešitev Genis m-Računi omogoča takojšnje podpisovanje in skrajšanje procesa potrjevanja prejetih računov, kar podjetjem omogoča izkoriščanje bonitet zaradi predčasnih plačil pa tudi hitrejšo nabavo, ko se zahteva predplačila.
več

 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke