Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
e-TehDok®
Prednosti
Zmožnosti
Osnove delovanja
Tehnične zahteve
Več informacij

 e-TehDOK brošura
Informacijsko vodene tehnologije
Enostavno obvladovanje tehnične dokumentacije

Genis e-TehDok ponuja naslednje celovite zmožnosti za napredno obvladovanje tehnične dokumentacije:
 • hiter vpogled v trenutno stanje dokumenta oziroma v zadnjo različico,
 • pregled zgodovine uporabe in sprememb dokumentov,
 • iskanje po celotnem besedilu,
 • elektronsko pregledovanje in potrjevanje dokumentov,
 • popolno elektronsko komunikacijo (e-pošta, takojšnje sporočanje, zbirka obvestil),
 • nadzor dostopa do dokumentov v skladu z varnostno shemo,
 • elektronski podpis za zagotavljanje pristnosti dokumentov,
 • upravljanje shranjevanja in arhiviranje dokumentov.

Z Genis e-TehDok vzpostavite urejeno in pregledno elektronsko skladišče trenutno veljavnih dokumentov v podjetju, neodvisno od uporabljenih dokumentnih formatov. Dokumentacija je glede na status shranjena v ustrezni zbirki dokumentov, ki združene tvorijo enotno zbirko tehničnih dokumentov. Genis e-TehDok poleg zbirk za shranjevanje dokumentarnega gradiva vsebuje vrsto drugih zbirk kot so šifranti, skupine za nastavljanje varnostne sheme in zahtevki za izvajanje dodatnih popravkov nad dokumenti.


Celovit pregled nad dokumentacijo


Zagotovite si enoten dostop do dokumentacije, do veljavnih in starejših različic dokumentacije ter do gradiva, ki je še v pripravi. Genis e-TehDok ponuja za lažji dostop in pregledovanje veljavne dokumentacije tri dokumentne zbirke:
 • Razvojna zbirka dokumentov: V zbirki so shranjene vse delovne različice dokumentov – dokumenti za spremembo in novi dokumenti. Vgrajeni algoritmi poskrbijo za ustrezno vodenje različic izdelanih dokumentov in za prenos v zbirko trenutno veljavnih dokumentov. Razvojna zbirka je prehodnega značaja ter dostopna samo izvajalcem sprememb in izdelovalcem dokumentacije.
 • Trenutno veljavni dokumenti: Je zbirka, ki predstavlja skladišče vseh trenutno veljavnih različic dokumentov. Največkrat so to zadnje različice, lahko pa je hkrati veljavnih tudi več različic. Zbirka je namenjena hitremu pregledu veljavnih dokumentov in omogoča iskanje po celotnem besedilu. Dokumenti v zbirki so lahko različnih elektronskih formatov, na primer tehnične risbe, preglednice, besedilni dokumenti,... Vse dokumente je mogoče pregledovati tudi s spletnim brskalnikom. Poseben agent v zbirki skrbi za arhiviranje starih oziroma neveljavnih različic glede na nove vnose.
 • Arhiv tehnične dokumentacije: Združuje vse predhodne in neveljavne različice dokumentov skupaj z zgodovino sprememb. Omogoča hiter pregled shranjenih dokumentov ter iskanje po celotnem besedilu. Arhiv predstavlja bogato zbirko znanja za razvoj novih izdelkov in storitev ter za optimizacijo produkcije.
e-TehDok na Iskraemeco d.d.

Učinkovito upravljanje tehnične dokumentacije in obvladovanje sprememb je kritičen proces za inovativna podjetja, kot je ISKRAEMECO, kjer so poleg ustvarjanja novih izdelkov zavezani stalnim izboljšavam.
več

Aktualno
Genis Akademija

Genis je na prvem letošnjem seminarju Genis Akademija predstavil dobre prakse pri upravljanju tehnične dokumentacije skozi celoten življenjski cikel.
več

Informacijske rešitve
e-OrgDok
Tehnologije
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke