Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
e-TehDok®
Prednosti
Zmožnosti
Osnove delovanja
Tehnične zahteve
Več informacij

 e-TehDOK brošura
Poslovne rešitve za sodobna informacijska okolja
V Genisu ponujamo inovativne rešitve za e-poslovanje neodvisno od tehnoloških usmeritev naročnika. Kupci Genisovih informacijskih rešitev pridobijo dobre prakse poslovanja brez dodatnih naložb v informacijsko infrastrukturo. To jim zagotavlja povečanje dodane vrednosti preteklih naložb ter dodatno skrajšanje časa povrnitve naložbe.

Genisove e-Rešitve temeljijo na uporabi najbolj razširjenih tehnologij za obvladovanje delovnih postopkov in poslovne dokumentacije, kot sta
  • Microsoft Office SharePoint Server (Windows SharePoint Services 3.0, Active Directory, Internet Information Server 7, BizTalk Server 2007, Exchange Server 2007, Windows SQL Server 2008) in
  • Lotus Domino/Notes.

S tem poslovnim uporabnikom v realnem in javnem sektorju omogočajo izkoristek najbolj uveljavljenih poslovnih strežniških platform, kot so Microsoft Windows, IBM AIX in i5/OS ter linux (Novell SuSE, Red Hat).


Uporaba Genisovih informacijskih rešitev je možna bodisi prek tenkih odjemalcev v standardnih spletnih brskalnikih Internet Explorer bodisi prek odjemalca za e-pošto in skupinsko delo Lotus Notes. Tako je že v osnovi zagotovljeno delovanje Genisovih rešitev za e-poslovanje v obstoječem uporabniškem okolju, kar pomeni da ne ustvarjajo dodatnih stroškov lastništva. Z uporabo znane programske opreme izboljšujejo uporabniško izkušnjo s čimer dodatno prispevajo h kakovosti dela in produktivnosti.


Dodatne storitve

Genis strankam ponuja celovite storitve na področju izgradnje informacijske infrastrukture za e-poslovanje vključno z vzpostavitvijo spletnega portala, implementacijo standardnih informacijskih rešitev, integracijo z drugimi poslovnimi rešitvami (ERP, CRM, elektronski arhiv, sistem za projektno vodenje...) ter razvoj dodatnih aplikativnih rešitev po naročilu.  
e-TehDok na Iskraemeco d.d.

Učinkovito upravljanje tehnične dokumentacije in obvladovanje sprememb je kritičen proces za inovativna podjetja, kot je ISKRAEMECO, kjer so poleg ustvarjanja novih izdelkov zavezani stalnim izboljšavam.
več

Aktualno
Genis Akademija

Genis je na prvem letošnjem seminarju Genis Akademija predstavil dobre prakse pri upravljanju tehnične dokumentacije skozi celoten življenjski cikel.
več

Informacijske rešitve
e-OrgDok
Tehnologije
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke