Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
Potovalni dokumenti
Biometrični potni listi
Osebne izkaznice
e-Fotograf
Več informacij

 Potne listine
 Osebne izkaznice
 e-Fotograf
Biometrični potni listi
Genis javnim upravam omogoča hitro uvedbo standardne rešitve za obvladovanje biometričnih potnih listin ter optimizacijo postopkov pri izdaji in vodenju potnih listin.

Storitveno usmerjena informacijska rešitev

Genisov informacijski sistem za izdajanje biometričnih potnih listin je razvit z uporabo najsodobnejših pristopov pri razvoju storitveno usmerjene programske opreme. Genisova rešitev, ki jo za izdajanje in vodenje biometričnih potnih listin uporablja slovenska javna uprava, zagotavlja visoko stopnjo avtomatizacije procesov. Informacijski sistem združuje 25 spletnih storitev, s katerimi je sama evidenca potnih listov povezana z evidenco oseb v Matičnem registru in Registru stalnega prebivalstva, s policijsko evidenco, Interpolom, informacijskim sistemom Uradnega lista, Pošto Slovenije ter finančno računovodskim paketom za plačevanje taks.


Celovita podpora za različne potne listine

Genisov informacijski sistem za obvladovanje biometričnih potnih listin podpira vse postopke za sprejem vlog in izdajo različnih potnih listov: za državljane in tujce, službene in diplomatske potne liste ter za dovoljenja zakonitih zastopnikov. V sklopu sistema je poskrbljeno tudi za evidentiranje prepovedi izdaje oziroma odvzem potnih listov. Evidenca potnih listin je zgrajena po principu registra in omogoča trajno revizijsko sled za vse postopke v povezavi z določeno listino.
 

Aktualno
Dovoljenja za prebivanje tujcev v Sloveniji tudi z biometričnimi podatki

V Genisu so dopolnili Register tujcev z možnostjo izdaje dovoljenj za prebivanje državljanov tretjih držav z biometrično zapisano podobo obraza ter s prstnimi odtisi.
več

e-Uprava
Interoperabilnost
Javni registri
Podpora odločanju
Sodobno delovno mesto
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke