Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
Aktualno
Vsi
Dogodki
Sporočila za javnost
Novice
Clanki
Izkušnje

Genis uvedel upravljanje varovanja informacij po standardu ISO 27001
06. 09. 2012
Z uvedbo sistema upravljanja varovanja informacij ISO 27001 na vse ravni poslovanja so v Genisu vzpostavili novo raven zaupanja in obvladovanja s tveganji, ki ju narekujejo poslovne zahteve uporabnikov informacijskih rešitev in storitev v gospodarstvu in javni upravi.

KRANJ, 6. 9. 2012 – Podjetje Genis, vodilni proizvajalec informacijskih rešitev za elektronsko poslovanje v velikih podjetjih in javni upravi, je nadgradilo varnostno politiko s sistemom upravljanja varovanja informacij ISO/IEC 27001:2005. Podjetje je z novim sistemom upravljanja informacijske varnosti okrepilo upravljanje s tveganji, ki ju je doslej zagotavljalo z različnimi internimi predpisi, Upravnim območjem ter certifikatom poslovne odličnosti ISO 9001:2008.

“Upravljanje varovanja informacij po standardu ISO 27001 je ključnega pomena pri zagotavljanju zaupanja vrednih poslovnih in informacijskih storitev,” je povedal Stane Štefančič, predsednik uprave Genisa. “V podjetju smo šli korak naprej in v sistem upravljanja informacijske varnosti vključili vse ravni poslovanja.”

Genis je med vodilnimi ponudniki poslovnih storitev, kot so reinženiring poslovnih procesov, uvajanje dovršenih informacijskih rešitev ter podpora uporabnikom v gospodarstvu in javni upravi. Poleg tega svojo ponudbo povečuje prek oblačnega izvajanja standardnih informacijskih rešitev, ki zahteva kakovostno upravljanje s poslovnimi in varnostnimi tveganji. “Genis se je pri svojih kupcih utrdil kot strateški partner za elektronsko poslovanje. “Ta pozicija od nas zahteva uvajanje različnih vzvodov, s katerimi zagotavljamo trajnost poslovanja, visoko učinkovitost in odzivnost na potrebe strank,” je še pojasnil Štefančič.

Vse več podjetij od svojih dobaviteljev informacijskih rešitev in storitev zahteva upravljanje varovanja informacij po standardu ISO 27001, saj na tak način bistveno zmanjšajo možnost odtekanja ali zlorabe zaupanja vrednih poslovnih informacij. Genis vse od leta 1994 posluje z največjimi gospodarskimi družbami, izdelalo pa je in še vzdržuje temeljne informacijske sisteme slovenske države. Uvedba standarda ISO 27001 tako za podjetje predstavlja pomemben razvojni korak pri kakovosti vodenja poslovanja in proizvodnje informacijskih rešitev ter posledično ohranjanju dolgoročnih partnerstev.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Zasebnost Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke