Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
Aktualno
Vsi
Dogodki
Sporočila za javnost
Novice
Clanki
Izkušnje

GZS s priznanjem potrdila inovativnost storitve i-Posli
22. 06. 2016 13:28:22

Spletna storitev i-Posli je prepričala tudi žirijo OZS Območne gospodarske zbornica za Gorenjsko, ki ji je podelila srebrno nagrado za inovativnost.

Genisova spletna storitev združuje elemente sistemov za upravljanje odnosov s kupci in dobavitelji, dokumentnih sistemov ter družabnih omrežij, s čimer povečuje učinkovitost v prodajnem in nabavnem procesu.  Genisova storitev je edinstvena tudi z vidika razvoja e-poslovanja, saj kot prva v Sloveniji podpira e-poslovanje v skladu z zahtevami uredbe eIDAS.

»i-Posli s pomočjo digitaliziranega skupinskega dela med zaposlenimi v podjetju in s poslovnimi partnerji izboljšuje sodelovanje med deležniki v oskrbni verigi. To prinaša hitrejše, cenejše in kakovostnejše poslovanje, s katerim se podjetja lažje odzivajo na visoka pričakovanja in spremembe v poslovnem okolju,« je povedala Ana Štefančič, direktorica trženja in prodaje v podjetju Genis.

i-Posli je na voljo kot storitev v oblaku, kar uporabnikom zagotavlja takojšnjo uporabo, brez skritih stroškov. Poleg enostavnega elektronskega upravljanja z interakcijami, dokumenti, nalogami ter informacijami lahko svojimi partnerjem brezplačno ponudijo povsem novo raven sodelovanja. Slednjega omogoča neposredna komunikacija ter deljenje in izmenjava dokumentov znotraj zaščitenega spletnega okolja, na osnovi katerega je Genis že ponudil specialno rešitev Dobaviteljev portal. i-Posli ponujajo tudi možnost večstranskega podpisovanja pogodb med poslovnimi partnerji, ki temelji na e-identitetah in oddaljenem e-podpisovanju po uredbi eIDAS.

Več informacij o storitvi i-Posli!  
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke