Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
Aktualno
Vsi
Dogodki
Sporočila za javnost
Novice
Clanki
Izkušnje

Izboljšave v organizaciji in procesih za uspešno digitalno preobrazbo
01. 12. 2016 09:34:05

Genis predstavil strategijo digitalnega poslovanja, ki temelji na uvajanju dobrih praks v organizacijo, procese ter delovno okolje.

Podjetje Genis je na osrednjem srečanju s poslovnimi partnerji Genisvet 2016 predstavilo svojo vizijo digitalnega poslovanja, ki temelji na več kot 20-letnih izkušnjah pri uvajanju najboljših praks v organizaciji, procesih in uporabi informacijskih tehnologij. Kot je uvodoma poudaril direktor podjetja, Janko Štefančič, gre pri digitalizaciji poslovanja v prvi vrsti za evolucijo, ki stremi k izboljšanju učinkovitosti ter prilagajanju na nove trende v družbi in gospodarstvu.

»V letošnjem letu se je okrepil trend po digitalizaciji vsega, vendar se je treba zavedati, da gre za dolgoročen projekt, ki pa sam po sebi ne reši vseh poslovnih izzivov,« je povedal Janko Štefančič. »V podjetju Genis skozi proces stalnih izboljšav in razširitev portfelja rešitev za digitalno poslovanje omogočamo izgradnjo kompetenc in sistemov, na osnovi katerih nastajajo konkurenčni izdelki in storitve, ki jih pričakujeta tako gospodarstvo kot  družba.«

V Genisu podjetjem in javnim upravam pomagajo, da prek dobrih poslovnih praks in kakovostnih informacijskih rešitev razrešijo izzive, ki se pojavljajo na ravni organizacije, ljudi in poslovnih procesov. »Ni dovolj, da se na digitalizacijo poslovanja gleda zgolj kot na uvedbo brezpapirnega poslovanja. Digitalna transformacija narekuje ponoven premislek ustroja organizacije in njene dejavnosti,« je še izpostavil Štefančič.

Genis prav na osnovi procesnih rešitev gradi dolgoročna partnerstva z uporabniki njegovih informacijskih rešitev. Ob tem jim s stalnimi vlaganji v razvoj poleg standardnih rešitev za digitalizacijo prodaje in nabave ponuja tudi vedno več nišnih rešitev, s katerimi digitalizirajo vodenje, obvladovanje organizacije, proizvodne in podporne procese ter upravljanje sredstev in storitev.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke