Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
Aktualno
Vsi
Dogodki
Sporočila za javnost
Novice
Clanki
Izkušnje

Digitalno poslovanje e-GenDoc v oblaku Pošte Slovenije
05. 05. 2017 08:14:44

Genis je svoje vodilne informacijske rešitve za digitalno poslovanje srednjih in velikih podjetij e-GenDoc ponudil tudi v računalniškem oblaku Pošte Slovenije.

Podjetjem, ki želijo najenostvaneje do digitalnega poslovanja, je v oblaku Pošte Slovenije na voljo celoten nabor modulov procesnega dokumentnega sistema e-GenDoc. To pomeni, da si v oblaku zgradijo varno, zmogljivo, razširljivo in cenovno ugodno rešitev za digitalno poslovanje na vseh poslovnih področjih. Z uporabo oblaka uvedejo zakonsko skladno digitalno poslovanje hitreje, enostavneje in brez skritih stroškov, saj se jim ni treba ukvarjati z nabavo in pripravo informacijske infrastrukture ter z varovanjem in arhiviranjem dokumentov. Poleg tega so jim ves čas na voljo Genisove sistemske in vzdrževalne storitve, ki zagotavljajo visoko razpoložljivost ter optimalno delovanje sistema.

»V Sloveniji se uporaba poslovne programske opreme v oblaku hitro povečuje. Podjetja se zavedajo, da lahko na tak način dobijo kakovostnejšo in z vidika skupnih stroškov lastništva ugodnejšo rešitev, kot če bi celoten sistem postavljala sama. Poleg tega je ugodnejše tudi financiranje, saj ni začetnih investicij, vsi stroški pa so vnaprej opredeljeni,« je povedala Ana Štefančič, direktorica trženja in prodaje v podjetju Genis.

Cenovna ugodnost ni edina prednost e-GenDoc v oblaku Pošte Slovenije. »Uporabniki pridobijo preizkušeno in dovršeno poslovno rešitev, ki vključuje najboljše poslovne prakse iz vodilnih proizvodnih in storitvenih podjetij. Rešitev deluje v sodobnem in zaupanja vrednem podatkovnem središču, kar zagotavlja visoko kakovost celotne storitve,« je še poudarila Ana Štefančič. Takšna izvedba poleg zadovoljstva uporabnikov omogoča obvladovanje poslovnih, zakonskih in varnostnih tveganj, saj je sistem podprt s standardom poslovne odličnosti ISO 9001, standardom varovanja informacij ISO 27001 ter z akreditiranimi notranjimi pravili, pri čemer je sam procesni dokumentni sistem usklajen z zahtevami ZDDV in ZDavP.

e-GenDoc v oblaku Pošte Slovenije ponuja celoten nabor modulov, s katerimi podjetja postopoma oblikujejo celovito digitalno poslovanje. Vanj so vključene rešitve za obvladovanje dokumentov, informacij in delovnih postopkov na področjih kot so nabava, prodaja, vodenje, organizacija, projekti, tehnologije in kadri. Rešitve so na voljo v različnih komercialnih modelih, od nakupa licenc do mesečne naročnine. V slednjem primeru uporabniki za fiksen mesečni znesek in prek enega združenega računa poravnavajo celotno storitev, ki vključuje strojno in sistemsko programsko opremo, aplikacije, elektronski arhiv ter sistemske in vzdrževalne storitve.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke