Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
Aktualno
Vsi
Dogodki
Sporočila za javnost
Novice
Clanki
Izkušnje
domov >  Aktualno >  Novice

Poslujte digitalno že prej kot v 3 mesecih!
03. 10. 2019

Hitra, strokovna in ne draga digitalizacija poslovanja za podjetja vseh velikosti in dejavnosti.

V podjetju Genis so za manjša in rastoča podejtja pripravili poseben paket e-GenDoc START, s katerim pridobijo temeljni dokumentni sistem in digitalizirajo celotno dokumentacijo za vse oddelke. Rešitev jim poleg enostavnega vnosa, urejenega shranjevanja in učinkovitega razdeljevanja dokumentov omogoča tudi organizacijo dokumentov v elektronske mape. e-GenDoc START je hkrati izvrstna rešitev tudi za digitalizacijo prejete in oddane pošte oziorma dokumentov, ki nastajajo pri poslovanju s partnerji.

Pametni procesi za srednje in velike


V srednjih in velikih podjetjih se s povečevanjem kompleksnosti organizacije pojavlja čedalje več zahtev po digitalizaciji delovnih postopkov. Procesni dokumentni sistem e-GenDoc ponuja širok nabor procesnih modulov, ki izboljšajo vodenje, dvignejo učinkovitost in povečajo kakovost procesov. Rešitev je primerna zlasti za podjetja, ki želijo okrepiti upravljanje in nadzor nad poslovnimi procesi.

Digitalni delovni postopki potekajo kar najbolj optimalno, na osnovi prilagodljivih delotokov ter vgrajenih poslovnih pravil, pooblastil in odgovornosti  Sistem povečuje učinkovitost in zmanjšuje napake z avtomatskim zajemom podatkov, integracijo z različnimi zalednimi sistemi (ERP, SCM …) ter medsebojno povezanostjo dokumentov. Zaposleni imajo vedno pri roki informacije, ki jih potrebujejo za odločanje, pri čemer so jim na voljo prilagojeni pregledi in priročne iskalne zmožnosti.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke