Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
Aktualno
Vsi
Dogodki
Sporočila za javnost
Novice
Clanki
Izkušnje
domov >  Aktualno >  Novice

Osnovnošolci spoznali delo v Genisu
03. 12. 2014 10:24:45

Podjetje Genis je v okviru akcije Gospodarske zbornice Slovenije Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva za mladino in starše odprlo svoja vrata gorenjskim osmošolcem in devetošolcem.

Direktor podjetja, Janko Štefančič, je učencem, ki so pred izbiro nadaljnjega šolanja in njihovim staršem predstavil dejavnost podjetja ter svojo karierno pot, ki ga je vodila od gimnazijca, do direktorja uspešnega informacijskega podjetja. Poleg poklica inženirja informatike je predstavil tudi delo poslovnih analitikov, testerjev programske opreme in podpornega osebja.  Učencem je razložil proces izdelave poslovnega računalniškega programa in jim dal koristne napotke, katera znanja in spretnosti potrebujejo za kariero na področju računalništva.

Učenci so dobili tudi praktične informacije, kako naj se lahko lotijo prvih korakov pri programiranju, po predavanju pa so si ogledali še delovne prostore in spoznali tipičen delovnik zaposlenca v podjetju. Podjetje Genis se sicer aktivno vključuje v programe praktičnega dela za srednješolce, v času študijskih počitnic pa študentom računalništva in informatike omogoča pridobivanje praktičnih izkušenj prek sodelovanja na aktivnih razvojnih projektih.  
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke