Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
 
Dogodki
Novice
Sporočila za javnost
Pretekli dogodki

Posadite svojo rastlino – ta četrtek v Kranju!
10. 07. 2018 23:03:50
Naredite majhen korak za planet in velik za vaše dobro počutje! Vabimo vas, da nas obiščete 12. 7. 2018, na dogodku »Četrtki ob vodnjaku«, v središču Kranja, kjer bomo na naši stojnici obiskovalcem razdeljevali sadike okrasnih rastlin, zelenjave in začimbnic.

Akcija razdeljevanja sadik sledi Genisovi zavezi okolju prijaznim informacijskim rešitvam, s katerimi izboljšujemo delovno okolje ter hkrati zmanjšujemo obremenitve naravne. Razdeljevanje rastlin podpira Genisovo strategijo »Poslujmo digitalno«, s katero podjetje izboljšuje razumevanje in razširja uporabo sodobnih digitalnih rešitev pri poslovanju. Z razdeljevanjem sadik želimo spodbuditi sajenje novih rastlin ter simbolično pokazati na koristi brezpapirnega poslovanja za delovno in naravno okolje.

V podjetju Genis se zavedamo, da je kakovost življenja neposredno odvisna od zadovoljstva pri delu. Vendar so prav problemi, s katerimi se srečujejo ljudje na svojih delovnih mestih glavni povzročitelji stresa in nezadovoljstva ter posledično poslabšanja psihičnega in fizičnega zdravja. Zato je podjetje že ob ustanovitvi pred 25 leti v svoje delovanje vgradilo slogan »Okolju prijazne informacijske rešitve«. Vse od takrat z našimi informacijskimi rešitvami brezpapirno poslujejo najbolj uspešna slovenska podjetja.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Zasebnost Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke