PROJEKT SmartIM

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu »Digitalna preobrazba gospodarstva«.

Naj bo v vašem poslu učinkovitost na prvem mestu.

Zakaj izbrati Genis?

Kot pionirji v razvoju informacijskih rešitev ponujamo zanesljive in vašemu poslu prilagojene optimizacije za digitalno poslovanje. Poskrbimo, da je vaše podjetje pripravljeno na skok v digitalno prihodnost.

  • 01 Rastemo skupaj
  • 02 Po meri vašega posla
  • 03 Zadovoljni uporabniki

Rastemo skupaj

Razumemo in upoštevamo vaše poslovne ambicije, ki z našimi nagrajenimi inovacijami hitreje zrastejo v oprijemljivo realnost. Vaše cilje, usmeritve in načrte podpremo z lastnim širokim ter vedno rastočim tehničnim in poslovnim znanjem, da podjetje s skupnimi močmi popeljemo skozi digitalno preobrazbo.

Po meri vašega posla

Vse naše standardne informacijske rešitve, ki so že preizkušene v kompleksnih poslovnih okoljih, popolnoma prilagodimo vaši dejavnosti, organizaciji in delovnim procesom. Pripravljeni smo na vse izzive in verjamemo, da naše dolgoletne izkušnje in redna optimizacija rešitev lahko vodijo do skupne poslovne odličnosti.

Zadovoljni uporabniki

S svojimi visokimi kompetencami vas podpiramo skozi celoten življenjski cikel rešitve od začetka uvedbe do vsakodnevne uporabe. Kakovostna uporabniška izkušnja je naša prva skrb.

Procesno dokumentni sistem e-GenDoc

Edinstven in preverjen dokumentni sistem za uspešno upravljanje z informacijami ter dokumenti. Vse izmenjave so omogočene tudi za uspešno poslovanje mednarodnih podjetij.

Zaupajo nam tudi največji

Ponosni smo, da nam je zaupalo že več kot 125 podjetij iz raznovrstnih industrijskih panog

»Kolegica, ki skrbi za račune, je ogromno časa porabila za to, da je zbrala vse potrebne odobritve in podpise računov. Po drugi strani smo si želeli izboljšati in posodobiti sam proces ter narediti korak v smeri elektronskega arhiva računov in povezanih dokumentov.”

Katja Leskovšek, vodja oddelka računovodstva in financ Grawe d.o.o.

"Navajeni smo, da plačamo na valuto. Sedaj je to le še bolj enostavno, saj se podatki iz potrjenih prejetih računov samodejno prenesejo v plačilne naloge. Poleg tega imajo uporabniki takoj na voljo vse informacije o tem, kaj se dogaja s posameznim računom, vključno z izvedbo plačila."

Boštjan Berčan, pomočnik direktorja v Europlakatu

"Genisove rešitve uporabljamo že dolgo vrsto let. Z Genisovim dokumentnim sistemom je obdelovanje, spremljanje in obvladovanje velikega števila dokumentov enostavno, hitro in transparentno. Družba Genis je odziven, strokoven in prilagodljiv dobavitelj."

Branka Šketa, direktorica financ Sava Turizem d.d.

"Težave so nas primorale v optimizacijo. Izkazalo se je, da je na trgu na voljo več možnosti. Najbolj primerno rešitev smo našli pri Genisu, ki je bil tudi najugodnejši ponudnik. Razlogi za uvedbo so bili lažje obvladovanje dokumentov ter učinkovitejše in boljše delo, kar se je s časom tudi potrdilo."

Matija Žiberna, direktor Komunale Radovljica

"Genisu smo zaupali, da lahko s svojimi izkušnjami uvede brezpapirno poslovanje v kompleksne procese, kot so v našem podjetju. Začeli smo s prejetimi računi, smo izredno zadovoljni in bomo sistem širili še na druge postopke."

Branko Skela, izvršni direktor za IS in RPP Istrabenz Turizem d.d.

"Največ smo pridobili s tem, da je proces priprave pogodb hitrejši in preglednejši in da njegova izvedba ni več odvisna od procesnega znanja zaposlenih."

Matej Bregar, direktor enote za IT in digitalizacijo poslovanja v družbi BTC

"S pomočjo Genisa nam je uspelo, da smo za tako kompleksno okolje, kot je Gospodarska zbornica Slovenije, informacijsko rešitev za brezpapirno poslovanje vzpostavili v rekordno kratkem času."

Uroš Snedic, direktor za digitalizacijo GZS

Naša partnerstva

Ponosno povezani z našimi partnerji. V sodelovanju je moč!

Skupaj v digitalno prihodnost

Digitalni svet ponuja čudovite priložnosti za vsa poslovna okolja, a se tudi nenehno spreminja. Zato smo že več kot 29 let predani neustavljivemu iskanju in nadgrajevanju poslovnih informacijskih rešitev, ki podjetja iz vseh področij vodijo do večje učinkovitosti in bolj zadovoljnih uporabnikov. Postanite naš naslednji izziv. Spoznajmo se in z veseljem vam bomo predstavili najboljšo rešitev za optimizacijo učinkovitosti poslovanja v vaši organizaciji.